De fases binnen Tweelingziel relaties

1) Erkenning van en tijdelijk spiritueel ontwaken
2) Testen
3) Crisis
4) Dynamiek van de ‘wegloper’
5) Overgeven
6) Glans
7) Harmoniseren

De kunst om tot de laatste ‘Harmonisering’ fase te komen door middel van zo min mogelijk te lijden is door de ‘Test’, ‘Crisis’ en ‘Wegloop’ fases te omzeilen. Dit kan worden volbracht door jezelf continue gedurende het gehele proces over te geven aan de almachtige.

Fase 1: Erkenning

Karakteristieken van fase 1:
Beide tweelingzielen herkennen elkaar op ziel niveau en voelen alsof ze de ander al een keer ontmoet hebben. Synchroon lopende gebeurtenissen omgeven deze unie…

De hart chakra’s openen zich en beide zielen smelten snel samen in een 3e unie van energie. Beide tweelingzielen ervaren een versnelling van spiritueel begrijpen.

Het doel van de ‘Erkenning en tijdelijk spiritueel ontwaken’ fase:
Om de ziel zijn levens missie geheugen te activeren en om ieder van de 2 naar grotere hoogten van bewustzijn te helpen ontwaken.

Fase 2: Testen

Karakteristieken van fase 2:
Het aanvankelijk tijdelijk spiritueel ontwaken vervaagt. Het ego ‘kleine ik’ duikt opnieuw op… Eén of beide tweelingzielen kan proberen de relatie in het ‘oude model’ te drukken van liefde, samenzijn en relaties in zijn geheel, omdat het relateerd aan zijn of haar wensen vanuit het ego’s geloof systeem.

Innerlijk conflicten steken de kop op. Tweelingen ‘herkauwen’ over wat ze geleerd hebben hoe hun geliefde ‘moet zijn’ en hoe relaties worden verondersteld hen te dienen. Beide tweelingen voelen zich simultaan geïnspireerd en omvergeworpen door de kracht van de unie. Twijfel komt opzetten, wat één of beide tweelingen aanzet hun geliefden kritisch en met argwaan te bekijken.

Het doel van de ‘Test’ fase:
Om gedateerde mentale concepten over relaties naar voren te halen en weg te werken.

Fase 3: Crisis

Karakteristieken van fase 3:
Tijdens deze crisis realiseert de tweeling zich dat het zijn of haar egoïstische gedachten over relaties moet verwerpen of zijn of haar geliefde aan de kant moet zetten. Het moeten verwerpen van de ‘kleine ik’ of geloof en wensen gebaseerd op de identiteit om een hogere expressie van Liefde te kunnen omarmen, kan tot koppigheid en angst leiden.

Angst kan de boventoon gaan voeren, die zeer normale disfunctionele emotionele patronen kan triggeren. Door in die opkomende patronen te verblijven kunnen ze herkend worden en losgelaten worden.

Ondanks angst, zullen beide tweelingen tot elkaar komen in cycli om te binden, biechten, vergeven en liefde bedrijven. Deze rituelen zorgen voor een goede smering tussen de energie velden van hogere niveau’s van bewustwording bij beide tweelingen.

Het doel van de ‘Crisis’ fase:
Om mogelijkheden te creëren voor het helen en volwassen worden van de mentale en emotionele lichamen.

Fase 4: De dynamiek van de wegloper

Karakteristieken van fase 4:
De menselijke ego is van nature bang voor vernietiging in het oog van een goddelijke vereniging van bewustzijn, gecodeerd binnen een Tweeling Vlam unie. Het pijn lichaam neemt de overhand en oude overlevings mechanismen van het ego (de welbekende ‘laatste druppel van het glas azijn’, de emotionele en mentale patronen als tarten, weerstand, manipulatie, boosheid, straffen en oordelen steken de kop op. Eén of beide tweelingen raakt emotioneel en mentaal overspoeld met diepe pijn van wat voelt als afwijzing en verlatenheid op ziel niveau. De ondraagbare ziel niveau pijnen leiden er toe dat één of beide tweelingen zich fysiek trugtrekt en communicatie blokkeert uit angst en futiliteiten. Eén of beide tweeling zielen probeert zonder succes de originele verenigde harmonie te herstellen.

Het doel van de ‘Wegloper’ fase:
Om beide indivuen voort te stuwen richting de almachtige voor heling en het volwassen worden van het spirituele lichaam.

Opmerking: de verleiding om deel te nemen aan een ego strijd van terugtrekken is erg verlokkend en voor velen moeilijk te weerstaan. Dit is waarom vele tweeling zielen nooit de staat van overgave, glans en harmonie bereiken.

Niet vergeten, er is geen ruimte voor oordelen in tweeling ziel paringen. Iedere ziel leert veel van het bewandelen van het eigen pad en door het kiezen middels zijn of haar eigen wil. Jouw liefdevolle gedachten zullen wroden ervaren door je geliefde in het onderbewustzijn, wat hen weer sterk houdt.

Fase 5: Overgeven

Karakteristieken van fase 5:
De richting en het resultaat van de relatie wordt overgegeven aan de almachtige in volle overtuiging dat de unie onder goddelijke bescherming valt. Dat wat het beste is en uiteindelijk de laatste fysieke harmonizering zal verzorgen wordt geaccepteerd en zal boven komen wanneer het tijd is. (Beide tweelingen moeten verlichting bereiken om fysiek tot harmonie te komen).
De ‘wegloper’ tweeling krijgt de ruimte en vrijheid om te evolueren in zijn of haar eigen tijdsbestek op zijn of haar eigen weg. Op dit punt komt de frequentie van mededogen terug en handhaaft het zichzelf. De tweeling die zich overgeeft houdt een ruimte in zijn of haar hart voor de geliefde gedurende een periode waarin de gelifde het leven volledig exploreert om tot een verlicht persoon te worden. Dit kan een periode zijn van het kanaliseren van onvoorwaardelijke liefde voor kunst, muziek, schrijven, leren, een actieve service verlening of een creatieve manier van uiten.

Doel van de Overgave fase:
Om bij beide zielen te helpen om het Ego los te laten, regelmatige communicatie met de almachtige te ontwikkelen en een rotsvast vertrouwen in de almachtige te tonen om te doen wat goed is, waar en wanneer dat ook moge zijn.

Fase 6: Zelf realisatie, Verlichting en Glans

Karakteristieken van fase 6:
Het ego of ‘kleine ik’ sterft en de energie van de almachtige kracht neemt het lichaam over. Dit leidt tot een compleet spiritueel ontwaken, arriverend bij volledig ontwakende goddelijkheid. Dit is de fase van het uitstralen van goddelijke liefde in plaats van het zoeken naar romantische liefde.

Op dit moment bereikt het emotionele, mentale en spirituele lichaam van de ziel die zich overgegeven heeft volledige volwassenheid.

Doel van de Glans fase:
Het vaststellen een flow aan goddelijke liefde naar buiten toe middels het lichaam en werk, wat vibreert op een niveau wat de mensheid beter maakt.

Fase 7: Harmoniseren

Karakteristieken van fase 7:
Tijdens deze fase zijn beide tweelingen ‘wakker geworden’. Ze komen samen in het fysieke om hun vernieuwde geëvolueerde energieën op te nemen, wat hun in een nieuwe dynamiek brengt van geunificeerd potentieel. Beide tweelingen integreren volledig in de 3e energie van onvoorwaardelijke liefde op een manier dat anderen beïnvloed worden in het openen van hun harten.

Doel van de Harmonisering fase:
Het vervullen van de eigenlijke missie van de Tweelingziel Unie.

 
Tweelingziel relaties komen in je leven om je te helpen met het belichamen van de vibratie van onvoorwaardelijke liefde.

2 reacties

Ik denk dat ik het zitten heb.. Men tweelingziel wou me zien.. Tot ik aan zen deur kwam.. Hij deed alsof hij sliep.. En liet me voor deur staan.. We waren ervoor super gek op elkaar afgestemd.. Wat zich uiteraard in ultieme seksuele aantrekkingskracht uitenen.. Veel… Om me nu opeens voor gesloten deur te zetten… Dus hij dacht ze komt wel terug… Wat ik dus niet deed.. Ik heb me volledig terug getrokken

Ik voel dit sterk we beiden hebben een korte heftige relatie gehard we waren knettergek van mekaar en zo ineens maakte zij het uit sinds een jaar en acht maanden hebben we weer contact met elkaar mar nu ook weer niet we denken telkens aan elkaar maar ze wil niet ,ze zegt dat ze druk is en moet werken, ze zegt ook we moeten heel rustig aan doen ,ze heeft last bindingsangst , verlatingsangst.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.