“Starseeds” en onze menselijke oorsprong

Wat is een ‘Starseed’?
Beter nog, wie is een ‘Starseed’?

Als je gaat zoeken naar de oorsprong waar wij mensen van afstammen, eindig je met een hele hoop vragen. Bijvoorbeeld, als we de oorsprong van de mens via de Bijbelse vertaling interpreteren en aannemen dat we van Adam & Eva afstammen, dan legt die aanname de genetische verschillen in onze populatie niet uit. Als we het Bijbelse verhaal volgen, dienen we te geloven dat Noach en zijn familie de enige overlevenden zijn van de grote zondvloed, wat zou betekenen dat we allemaal afstammelingen zijn van Noach en zijn familie. Moeten we dan ook aannemen dat Noach 2 van iedere etnische soort aan boord nam ? Dat is zeer onwaarschijnlijk.

Laten we de andere mogelijkheden eens bekijken. Zecharia Sitchin gelooft dat ons DNA genetisch gemanipuleerd is, wat een mogelijkheid kan zijn, maar waarom zouden de Annunaki dan verschillende etnische groepen creëren in plaats van één slaven ras?

Dat leidt ons naar een andere, meer haalbare, mogelijkheid. Wij zijn hier ‘gezaaid’ vanuit verschillende sterren naties. In deze stelling, worden genetische en ethnische verschillen wel uitgelegd. Het kan ook de verschillen in onze bloed types verklaren, zoals Rh negatief, Rh positief, A, B, AB en O Bloed typen. Misschien hebben sommige sterren naties mensen met voornamelijk rood haar en sproeten waar andere inwoners een donker gekleurde huid hebben. Misschien hebben sommige, zoals bijvoorbeeld de ‘Pleiadians’, wel blond haar en blauwe ogen..?

Het is ook mogelijk dat Sitchin’s stelling correct is, maar dat andere sterren naties OOK de planeet aarde hebben ‘bezaaid’ met hun ‘kroost’. Misschien zouden we anders naar onszelf kijken als we een planeet zouden zien die bewoont werd door verschillende sterren naties tegenover het afzonderen van onszelf van anderen door patriotisme, mationaliteit en vooroordelen?

Is het mogelijk dat onze planeet één groot galactisch experiment is om te kijken hoe diverse sterren naties om zouden gaan met elkaar…?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.