Het engelachtige menselijke DNA template, activatie en ascensie pt2

 

Elk van de 12 strengen templates bezit een set van 12 vuur letters, een set van 12 basis-acceleratie code paren en een set van 144 vector codes. De 12 magnetische basis codes in elke streng duiken op via de moeder’s kant (de moeder’s genetische stempel) en de 12 electrische aceleratie codes per streng doen zich voor via de lijn van de vader (de vader’s genetische stempel).

De basis code en aceleratie code gezamenlijk vormen één vuur letter in het DNA template waardoor één natuurlijke chemisch chromosoom vormen tevoorschijn laat komen wat de twee suiker fosfaat molecuul groepen vertalen na de twee ‘leuningen’ van de chemische DNA ladder.

In haar natuurlijke staat, draagt één helix de suiker blauwdruk geërfd van de moeder’s genetische code en de andere helix draagt de suiker blauwdruk van de vader’s kant, letterlijk een magnetisch moederlijk deel in de helix makend en een electrisch anti-deel in de vader helix, als de trede’s van de chemische DNA ladder.

In haar huidige staat, zijn vele van de basis en acceleratie codes die de vuur letters vormen electrisch omgedraaid, waardoor de natuurlijke chemische relatie’s tussen de moeder of vader lijn zich verdringen binnen de suiker fosfaat treden.

In de actuele niet optimale staat van Homo Sapiens zijn chemische DNA, gen volgorden doorgekregen van zowel de moeder als de vader zullen verschijnen in beide helixen, als resultaat van omgedraaide basis codes en acceleratie codes binnen in het DNA template. Dit creëert moeilijkheden in de natuurlijke functies van het engelachtige menselijke 12 strengen DNA.

Het verdringen van de basis code en de acceleratie code koppelt een geseleteerd aantal vuur letters van het DNA template, onderbreekt een natuurlijk functie en bedoelde electromagnetische overeenstemming (tussen de magnetische deel basis code helix van de moeder en de vader zijn electrische anti-deel acceleratie code helix), in de chemische fosfaat kettingen binnen ieder gen chromosoom in de DNA ladder. Dit manifesteerd zich in de man / vrouw verdeling op onze Aarde.

Middels het proces van het perfectioneren van DNA hebben we de mogelijkheid om ons originele organische DNA template en stempel voor gezondheid te veranderen en onze respectievelijke goddelijke rechten en bestemmingen in de persoonlijke relatie tot de enige bron terug te eisen.

Dat is het doel van perfectioneren van DNA – om een persoon te helpen deze frequenties te belichamen in lijn met de missie van zijn of haar ziel en daardoor de frequentie van de Aarde voor planetaire verlichting te verhogen tot in de Absolute Harmonieuze Gebieden in 2012.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.