Zijn wij dan Engelachtigen?

Mensen moeten eens voor zichzelf nagaan of er meer is tussen hemel en aarde. Hebben we zitten slapen of willen we het gewoon niet onder ogen zien? De laatste berichten over bloedgroepen en typen hebben me echt aan het denken gezet. Waarom is ‘ras’ zo belangrijk en zijn wij niet eigenlijk afkomstig van andere sterrenstelsels?

We moeten begrijpen dat wij allemaal universele schepsels zijn op moeder Aarde. Wat je dient te weten is dat los van je biologische moeder en vader, er ook een moeder Aarde is (te weten Lady Gaia) en een vader Aarde (te weten Taia).

De meesten van ons zijn op aarde gekomen vanuit andere galactische plekken, wij hebben gekozen om hier te komen en te helpen met de ascensie. We hebben onze eigen sterren familie waarmee we op ieder moment contact kunnen leggen en daarnaast zijn ook de beschermengelen, de aartsengelen en de Ascensie Meester tot onze beschikking. Je bent nooit alleen!

Informatie is het belangrijkste punt op dit moment van ascensie proces, de mensen beginnen vragen te stellen en zijn op zoek naar antwoorden. Tijdens het kijken naar de oudste bloedgroep O & A positief kwamen bij ons een hoop vragen naar boven borrelen. Zouden wij allemaal van andere galactische en/of sterrenstelsels komen? Het is niet mijn plaats en bedoeling om jou daar een antwoord op te geven maar je wel te verzoeken je tijd hier voor vrij te maken en de waarheid voor jezelf te zoeken. Als we antwoorden op onze vragen nodig hebben kunnen we die het beste vinden in onszelf, alle antwoorden zitten in onszelf opgesloten.

In alles op deze aarde en het universum vind je het positieve en negatieve terug, zo ook in onze bloedgroepen. Ik ben altijd een persoon geweest die graag meer leert en onderzoek doet naar het ‘waarom’, en als kind was ik erg ziekelijk waarna mijn ouders er achter kwamen dat ik een niet veel voorkomende bloedaandoening heb. In die tijd werd gezegd dat kinderen met deze aandoening de leeftijd van 16 niet zouden halen, ik kan nu wel zeggen dat ik heb laten zien dat dat niet zo is. Ik ben nu over de veertig jaar oud.

Met deze ziekte zou ik veel bloedtransfusies moeten krijgen, maar diep van binnen zat er bij mij iets wat niet goed voelde over dat gegeven. Alleen all de gedachte van iemand ander’s zijn bloed in mijn bloed in mijn lichaam voelde gewoon niet goed. Dus, vanaf een jongen leeftijd koos ik er voor om het juiste voedsel te eten wat mijn imuun systeem gezond zou houden. Ik was een van de kinderen die graag vragen stelden en ik kan me herinneren dat mijn moeder, als ze de antwoorden niet wist, een boek over het onderwerp kocht. Ik heb altijd gevraagd om informatie.

Als ik terug denk aan de geboorte van mijn kind, weet ik nog dat de dokter het me niet aanbeveelde om een kind te krijgen en dat het een situatie kon opleveren die levensbedreigend kon zijn, maar ik heb het uiteindelijk overleefd, met de hulp van een familie lid die bloed doneerde. Ik was zo verbolgen dat ik geen bloed zou aannemen van iemand die geen familie lid was. Ik ben daar zeer dankbaar voor, helemaal gezien de bijna dood ervaring die ik ervaren heb tijdens de geboorte van mijn kind. Ik denk dat ik echt een overwinnaar ben.

Waarom zou O negatief bloed beschouwd moeten worden als de ‘Universele Donor’? Het betekend dat zijn of haar bloed aan iedereen verstrekt kan worden, ongeacht de bloedgroep zonder een reactie tijdens de transfusie teweeg te brengen. Ik stel me vaak de vraag of wat de ‘doktoren’ ons voorstellen wel zo goed is voor ons…. omdat ik niet echt meer geloof in deze mensen. Ik ben zelf een model voorbeeld dat alternatieve geneeswijzen helpen. Ik geloof dat er voor iedere (toekomstige) ziekte een plant of andere natuurbron op deze aarde is wat al die ziekten of aandoeningen kan genezen.

Ik wil iedereen aansporen na te denken over wat je hier leest en doe de research zelf. Accepteer geen O-type bloed als je van een ander bloed type bent. Nu pas begrijp ik dat zwarte vrouwen de enige vrouwen zijn die alle rassen van kinderen op de aarde kunnen brengen. Wat ik zo verbazingwekkend vind zijn de kleuren van deze ‘gemixte’ kinderen en de prachtige kleuren van hun huid en dat hun tanden zo perfect zijn.

Wat ik tevens verbazingwekkend vind is dat alle oorspronkelijke Amerikanen (Indiaan), Aziaten en Afrikanen, ergens rond de 90% Rh positieve bloedgroepen bezitten. Ongeveer 85% van de mensen zijn Rh positief, alhoewel dat per ras kan verschillen. Voor Afro-Amerikanen en de rest van het zwarte ras is ongeveer 90-95% Rh positief en bij Aziaten is het 98-99%…. Hmmmm

Rh negatieven zijn ZELDZAAM…

Wordt wakker mensen, stop met discriminatie en racisme. Wat betekend nu eigenlijk kleur, we zijn allemaal één. Ik heb altijd hard gelachen om racisten vanwege hun gebrek aan intelligentie. Waarom is deze informatie nooit aan de wereld verteld? Omdat het ‘ras wat aan de macht is’ zich realiseert dat zij niet de oorspronkelijke zijn. En met dit onderdrukt men de rest door de mensheid onder controle te houden, maar het is tijd dat de waarheid verteld wordt en de mensheid zal het allemaal overleven.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.