Bloed broeders en afstammelingen… pt5

Volgens Alex Collier:

De Alpha Draconiërs, een reptielachtig ras voortgebracht uit top genetici, sleutelen aan het leven bestaat als een natuurlijke hulpbron vanuit hun perspectief gezien. De Draconiërs zien levensvormen die zij gecreëerd of gemodificeerd hebben als een natuurlijke hulpbron. Blijkbaar hebben de Alpha Draconiërs de primaten gecreëerd, die eerst naar Mars gebracht zijn en daarna na de Aarde. Aan de primaten is vanaf toen gesleuteld…

Door deze research kun je wellicht denken dat bloedgroepen en Rh factoren (positief / negatief) een relatie hebben met buitenaardse genen. Negatief Rh bloed (of het nu O, A, B of AB negatief is) wordt alleen gevonden bij 15% van de wereld populatie. Om deze reden, als er een DNA template bestaat van 12 strengen, zou het logischerwijs in Rh positief bloed moeten zetelen. Met dat in het achterhoofd, in China heeft 99% van de populatie Rh positief bloed. De Maya’s hebben ook zo’n hoog Rh positief gehalte, 98%.

Bloedgroep ‘O’ is de oudste groep van alle bloedgroepen. Alle mensen in het Stenen Tijdperk zouden bloedgroep ‘O’ gehad moeten hebben. De op één na oudste groep is ‘A’. Deze groep verscheen zo tussen 25.000 en 15.000 voor Christus, rond de tijd dat landbouw ontwikkeld werd. Groep ‘B’ kwam opzetten tussen 15.000 en 10.000 voor Christus toen stammen uit Africa begonnen te migreren naar Europa, Azie en de Amerika’s. De nieuwste en zeldzaamste groep is ‘AB’. Deze groep verscheen tussen 500 en 1000 jaar geleden. Er wordt gedacht dat deze groep ontstaan is door het mengen van de andere groepen door de eeuwen heen. Ongeveer 10% van de populatie in Japan, China en Pakistan heeft deze bloedgoep ‘AB’.

Ik ben niet religieus, maar als de Bijbel mythe waar is, dan zouden we allemaal dezelfde bloedgroep moeten hebben… wat tegelijkertijd bewijst dat de Bijbel ‘onzin’ is. Er zit nog meer hier achter maar dat heb ik nog niet vastgespijkerd. Met dat gezegd, het is mogelijk dat Rh negatieve bloed typen speciale vermogens, talenten of bekwaamheden hebben die Rh positieven niet hebben. Ik ben er vrijwel zeker van dat zij die aan de macht zijn exact weten wat er speelt op dit vlak (verschillen tussen bloed typen). Je zou eens kunnen denken over de betekenis, hoe je ziel en je bloedgroep wellicht in relatie tot elkaar staan (of juist niet). Je zou je ook af kunnen vragen of de 15% met Rh negatief bloed niet buitenaards kunnen zijn? Het overgrote deel van de populatie heeft het ‘engelachtige mens’ DNA met 12 strengen volgens de ‘Kristos’ template, waar aan men kan afleiden dat zij die het Rh positieve bloed type bezitten, in deze categorie zouden vallen.

Anne Hayes zei ook iets in de geest dat zelfs als je een klein percentage van het 12 strengen ‘Kristos’ template DNA bezit, je een onderdeel van de ascensie zou zijn.

Wat waarschijnlijk het meest logisch is, is dat 15% van de populatie op deze Aarde, geen originele inwoners van de Aarde zijn, maar eerder hier ‘gezaaid’ zijn vanuit minstens een ander sterrenstelsel. Inwoners met blauwe ogen gaan terug tot maar 10.000 jaar geleden, wat waarschijnlijk een 2e generatie inwoners is uit verschillende sterrenstelsels. Door het kruisen is het blauwe ogen gen doorgegeven aan Rh negatieve mensen, maar ieder bloed type staat waarschijnlijk voor een specifieke link naar een sterrenstelsel dat mede gezorgd heeft voor aanwas op onze planeet.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.