Liefde en haar ‘menselijke’ grenzen… pt1

De menselijke definitie van ‘Liefde’ en de grenzen die genegeerd en gecreëerd worden rond dit zeer menselijke concept.

Liefde is er gewoon, het heeft geen grenzen, het heeft geen definitie, echter op de planeet ‘Aarde’ wordt je geleerd niet alleen het te definiëren maar ook het te veranderen naar je eigen wensen en grillen. Dit is verdraaiing van de pure vorm en wij zijn hier om op een volledige manier te begeleiden omdat dit een uitdaging kan zijn voor jou in je menselijke vorm.

Geen ander ras / rijk in het universum definieert liefde, allen omarmen het en staan de liefde die er is toe om vrij te stromen voor iedereen omdat alleen zijn gecreëerd door liefde, maar het menselijke ras is geleerd om liefde te gebruiken als een wapen en dat is niet zoals het hoort te zijn. Aan te geven dat je van een ander mens houd en tegelijkertijd een definitie van die liefde plaatst hoe je van ze houd verdraaid de situatie en bind je aan lagere dimensionale frequenties. Die zullen verhogen vanaf dat de persoon waarvan je beweerd te houden probeert binnen die grenzen die jij voor ze gecreëerd hebt te blijven. Begrijpen jullie onze begeleiding lieve mensen? Begrijp je hoe je een scenario van verwachtingen plaatst dat nooit gehaald kan worden door niemand dan jezelf? Omdat je ze zelf gecreëerd hebt en daarom alleen zelf kunt ervaren?

Velen lopen op dit moment in de leer van verdraaiing rond liefde op deze aarde. Vele familie’s leven onder een stevige druk omdat het woord ‘liefde’ gebruit wordt om te controleren en te manipuleren, soms bewust en soms onbewust en we willen graag de aandacht vestigen op het loslaten van dit scenario. LIEFDE IS LIEFDE en JIJ BENT LIEFDE.

Het vasthouden van verwachtingen is als dansen met lagere energetische frequenties die nu aan het oplossen zijn op onze en binnen onze planeet. Velen zeggen ‘als dit’ of ‘als dat’ maar mensen, LIEFDE KENT GEEN ANGST en toch is LIEFDE gecreëerd door de scenario’s van angst op deze planeet. Als je jezelf vasthoud aan een ander onder het mom van liefde en je legt meer en meer de nadruk  op de dingen die je geliefde doet die je niet acceptabel vindt, dan ben je niet ‘verliefd’ of ‘houd je van’ maar ben je in angst… begrijp je wat we willen zeggen? Want liefde is een expansieve emotie en een expansieve energie, je kunt niet zeggen dat je van iemand anders ‘houd’ en je dan stevig vastklampt zodat je zijn of haar energie handtekening beperkt. Dit heeft ook effect op jouw energie handtekening  omdat frequenties proberen te resoneren met frequenties. Het resultaat is insluiting en restricties voor beide partijen en die situatie zorgt er dan voor dat lagere dimensionale frequenties van frustratie en boosheid de overhand gaan nemen. Want binnen de lagere dimensionale frequenties van de ‘oude aarde’ heerst alleen insluiting en onderdrukking.

Velen geven aan dat men dit precies ervaart omdat ze een van een ander ‘houden’ en ze daarom doen wat gevraagd wordt en dat is ook insluiting. LIEFDE IS LIEFDE en JIJ BENT LIEFDE. De behoefte voor allen om meer verantwoordelijker te handelen en te creëren drukt zich naar boven ten behoeve van uitbreiding, maar velen blijven vasthouden aan allen om hen heen in de angst om ze te ‘verliezen’. Verlies is rook in een spiegel van de oude 3D aarde lieverds, want ALLEN ZIJN EEN en we zijn ALLEMAAL SAMENHANGEND.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.