Heb je de Kosmische Energie van 11.11.2012 gemist?

11 November 2012 was een van de meest belangrijke momenten van het vrijkomen van kosmische energie (een prachtig poort ging open). Voor diegenen die binnen hebben gezeten, het was een leuke dag, met zacht weer en echt een dag om buiten te zijn. 
Op de elfde minuut over elf afgelopen zondag was er een stilte, het was een moment van vrede, ik voelde een connectie tussen mijzelf en het universum. Ik kan me wel voorstellen dat ‘lightworkers’ op dat moment een vredig gevoel hadden, op dat moment vielen alle puzzel stukken in elkaar.  Ik was aangesloten met het geestelijke, ik heb met ze gesproken en ik heb informatie binnen gekregen. Op dat moment voelde ik me anders, meer ‘opgefrist’, alsof er op een ‘refresh’ button werd gedrukt en alle problemen vielen weg. Het komt echt over alsof je een was met het universum. 
De kosmische energie was duidelijk te voelen; wijsheid, helderheid & zuiverheid.  Ik had 5 minuten buiten gestaan toen ik weer naar binnen ging. Ik kon even niets zeggen, het was alsof ik in een andere dimensie zat maar met echt een rustig gevoel.  Ik deed het raam open en ging op het bed liggen en het duurde me drie kwartier voor ik wat tegen mijn man kon zeggen.  Ik had vrede gevoeld en dit was heel anders dan wat ik had gevoeld op 11.11.2011.
Kumeka zegt dat op basis van het huidige bewustzijn 11% van de bevolking wordt verlicht en op dit kosmische moment kan ‘opstijgen’, waarbij de meeste kiezen om in een fysiek lichaam met een hoger lichtniveau dragend verder te gaan. Dit is echt waar, want dat is wat is gebeurd de laatste tijd.
Wie zijn de ‘Ascended Masters’?
Dit zijn heel hoog ontwikkelde wezens die hebben geleerd van hun planeet of het universum en zijn Ascendenten. Ze hebben de spirituele wetenschap compleet onder de knie en zijn/worden Verheven Meesters op Aarde.
De laatste tijd zijn er veel ‘Ascended Masters’ die op onze planeet helpen met onze ascensie (stijging in spiritueel niveau), maar die nooit op onze planeet geïncarneerd zijn. Ze hebben zich ontwikkeld in een ander Universum. Een van hen is Kumeka, die van origine in de innerlijke niveaus geholpen heeft met het opzetten van het gouden ‘Atlantis’. Een andere is Fekorm, Meester van Muziek, die hier is gekomen om ons te helpen en elke vorm van muziek en geluid die er ooit geweest is bestudeerd heeft.
Ik zal even een voorbeeld geven, op 11.11.2012 zijn mijn man en ik wakker geworden, ik ging direct douchen want ik wilde gewoon op tijd buiten zijn als het 11:11 uur zou worden.  Mijn man komt in de douche toen ik er uit stapte.  Ik trok mijn kleren aan en keek op de klok, het was 11:09 uur. Ik dacht toen ‘ik ga niet op hem wachten’ want ik had het al lang doorgeven dat hij daar rekening mee moest houden als hij het belangrijk vond.  Ik stond dus alleen buiten toen het kosmische moment over mij is gekomen. Ik kreeg toen door dat: “je ben niet hier om mensen te vertellen wat ze moeten doen, maar ze te begeleiden.” 
De dag daarvoor had ik een stuk gepost over 2012 – Wat gaat er gebeuren?  Voor mij was het compleet duidelijk maar misschien niet voor iedereen.  Later pas bood mijn man zijn excuses aan dat hij het niet goed had begrepen, hij was in de veronderstelling dat we een hele dag buiten zouden moeten vertoeven.  Ja, dat klopte ook,  maar in het stuk staat dat op 11:11 am iedereen zou moeten proberen om buiten te zijn.  Want op dat moment wordt vanuit de hemel een straal van energie richting aarde gestraald, die niet allemaal voor ons zichtbaar is, (je kunt het alleen zien met een open ‘3e oog’) dus de meesten van ons zullen het moeten ‘voelen’.  Hij heeft mij gevraagd om dit duidelijker aan jullie door te geven, dus zodoende.
Als jullie het op 11.11.2012 gemist hebben, dan kunnen jullie het nogmaals ondergaan op 12.12.2012 om precies te zijn 12:12 uur. Ik vraag jullie vriendelijk dit te doen, want het zal je helpen bij de ‘ascension’ (stijging in spiritueel niveau) op 12 december 2012.  Het is noodzakelijk dat jullie dit begrijpen want dan ben je in staat om helderheid te krijgen over de gang van zaken en  gebeurtenissen op die datum. 
Voor meer informatie bezoek zielzoektocht.nl of neem contact met ons op.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.