2012 – Wat gaat gebeurt 11.11.2012

21 december 2012. De datum nadert en meer en meer mensen vragen zich af wat er gaat gebeuren en wat daarna gaat komen.

Het moment van 11:11 uur op 21 december 2012 markeert het einde van de 26.000 jaar van uitademing van Brahma of wel de Bron. Er zal een moment van kosmische stilte zijn in het gehele universum, waarin  alles kan gebeuren.

Kumeka zegt dat op basis van het huidige bewustzijn 11% van de bevolking wordt verlicht en op dit kosmische moment kan ‘opstijgen’ waarbij de meeste kiezen om in een fysiek lichaam met een hoger lichtniveau dragend verder te gaan.

Hij zei dat de meerderheid in de derde dimensie niet is gevorderd als gehoopt en dat zij zichzelf tegenhouden. Echter, zij zullen sterk worden beïnvloed door de klimaatverandering, afhankelijk van het niveau van het massabewustzijn. We hebben belangrijk werk te doen.
De meerderheid van degenen die momenteel in de vierde dimensie verblijven zullen stijgen naar de vijfde dimensie. Zij in de vijfde dimensie kunnen ascenderen. Dit proces zal versnellen als 2012 is gepasseerd.

Hij voegt eraan toe dat een andere plotselinge stap in bewustzijnsverandering zou plaatsvinden op 11:11 uur 11 november, 2011. Op dat moment zouden velen verlicht worden. Sommigen zullen zich onbewust psychisch open stellen, wat ervoor kan zorgen dat ze in paniek zullen raken. Deze veranderingen kunnen beangstigend zijn voor de massa, maar degenen die meer licht met zich meedragen zullen in staat zijn hen te helpen, als bakens en docenten. Voor degenen die daar al zijn is er veel te doen en zijn er veel mogelijkheden voor versnelde spirituele groei beschikbaar.

In tussen 11 november 2011 en 21 december 2012 is er een periode van enorme kansen en mogelijkheden als de poort naar de hemel open zal staan.

Na 2012 zullen mensen zich bewust als ‘co-creators’  gaan roeren en velen van hen zullen hun volledige psychische en geestelijke gaven hersteld zien worden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.