Behoedzaam activisme

Velen van jullie zijn mooie, liefhebbende zielen die op deze Aarde zijn om de veranderingen te verankeren die deze planeet zal ondergaan en de mensheid vooruit zullen stuwen in deze nieuwe tijd van verlichting. Je begrijpt dat wat je hardnekkig tegenhoud zal voortduren, waardoor sommigen van jullie wellicht verward kunnen raken hoe verder door te gaan. Wij stellen voor je te focussen op een nieuwe weg te vinden om de verandering vol te houden, wat we ook wel behoedzaam activisme kunnen noemen.

Behoedzaam activisme is in staat de energie van de gewenste verandering vast te houden zonder weerstand bij anderen te activeren. Het is een vriendelijkere, zachtere energie. Het impliceert standaard een goede en betere leraar te zijn. Het verankerd de energie van de veranderingen die je graag wilt zien plaatsvinden in haar meest positieve aspecten. Het creëert verder dan de oude energieën die niet meer ‘matchen’ met een evoluerende planeet.

Vanaf het punt van omarmen van de positieve aspecten, leert het ons potentie en mogelijkheden te zien in tegenstelling tot focussen op het negatieve. Het heeft een verheffende werking, moedigt aan en het voedt de hoop voor toekomst. Meer dan al het andere, verenigt het in plaats van scheiden, met haar kalmerende focus op wat zou kunnen zijn.

Met deze laatste woorden in 2014 willen we jullie een gelukkig, voorspoedig en liefdevol nieuw jaar van verandering en verlichting wensen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.