ENGELEN VAN DE DIERENRIEM pt6 – Sterrenbeelden, Aartsengelen en Engelen

LEEUW – Aartsengel Michaël

Het sterrenbeeld teken van de Leeuw wordt geregeerd door de aartsengel Michael, die werkt met een blauwe straal en regeert de Zon en de zondag. Aartsengel Michael en de ster Leeuw zijn verantwoordelijk voor het Zuiden.
Aartsengel Michael helpt met communicatie en bescherming en inspireert om op zoek te gaan naar hogere waarheden en verborgen kennis.
Zij in het teken van de Leeuw krijgen de persoonlijkheidskenmerken van vrijgevigheid en ‘openheid’.
Leeuwen zijn begiftigd met uitstekende organisatorische vaardigheden, met name in gebieden waar ze erkenning verdienen.
Leeuwen gedijen goed als ze veel lof toegekend krijgen en in de schijnwerpers staan. Ze zijn bereid om tot het uiterste te gaan om krediet te krijgen en zowel publiek als private toejuichingen te ontvangen.
Leeuwen zijn concurrerend en willen altijd winnen. Hun grootste kenmerk ligt in hun individualistische karakter, terwijl ze op hetzelfde moment loyaal en genereus zijn naar de mensen die ze liefhebben.
Positieve eigenschappen van de Leeuw zijn warmte en oprechtheid, beschermend en genegenheid. Ze zijn oprecht zelfverzekerdheid en over het algemeen in staat om alles wat voor hen komt aan te kunnen pakken.
Aan de negatieve kant, kan de Leeuw ijdel zijn en te trots en extravagant. Soms hebben ze de neiging om te pochen en pronken.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.