Je ware gezicht komt boven

Velen van jullie voelen een vrij gevoel van je jezelf zijn als, jullie jezelf assimileren met de universele energieën die vrijkomen via, golven van alsmaar toenemende spiralen van regenboog licht die op onze planeet schijnen. Dit ‘losmaken’ wat je voelt is deel van het proces van een diepere introspectie omdat je connectie krijgt met een niveau van zijn, dat nog nooit beschikbaar was en je gebruik laat maken van jouw multi-dimensionale capaciteiten.

Jullie vinden jezelf simultaan werkend op diverse niveau’s en dit creërt enkele interessante mogelijkheden die je aan het verkennen bent, lerend middels passende observaties. Het wordt steeds makkelijker een verhaal te creëren, met alleen maar één gedachte wat start met het aangezicht van één enkel object en voor je het weet, komt een heel verhaal tot leven, compleet met gevoel en emoties.

Het wordt ook duidelijk dat ieder scenario diverse uitkomsten kan hebben, afhankelijk van de focus die je wenst te verkennen en daarmee de behoefte voor zelf discipline en verantwoordelijkheid met je herontdekte krachten van creatie. De behoefte aan helderheid in het ‘weten’ van je innerlijke verlangens komen bovenaan te staan qua prioriteit gedurende deze tijden, daar je jezelf begint te realiseren dat je gedachten kunnen produceren waar je aan denkt. Het betaamt elk individu om de meester over zijn of haar denkproces te worden, en te weten wanneer te observeren wat geformuleerd wordt en het los te laten, omdat dat niet datgene is wat je in je leven wilt ervaren, omdat wanneer je een grotere vibrationele frequentie ontwikkeld, des te beter je gedachten zich in toenemende snelheid zullen manifesteren in je dagelijkse realiteit.

Oefen in het zenden van (licht) stralen van liefde vanuit je hart chakra naar iedereen die je ontmoet of die je gaat ontmoeten. Deze universele oefening begint je relaties met anderen voor te bereiden, opererend op een hoger niveau van oprechte en vredelievende interactie.

Het zenden van de liefdes ‘straal’ voor iedere ontmoeting zal een veld met ‘open hart’ communicatie creëren gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen. Deze ene simpele daad, wanneer beofend en verfijnd, zal deuren openen die normaal voor eeuwen gesloten zijn geweest en de kunst van betekenisvolle communicatie tussen alle individuen zal in de voorhoede verschijnen.Dit vermogen is zeer nodig om ontwikkeld te worden onder het menselijk ras en als het groeit en uitbreid, zal de mensheid het gereedschap bezitten wat noodzakelijk is voor de interactie met alle wezens, inclusief die die niet van deze planeet komen wanneer die tijd aanbreekt.

Het blijft belangrijk je gedachten te voeden met alleen dat wat de hoogste integriteit  en bedoeling(en) bezit zodat in dat proces, je de kwaliteit van je levenservaring(en) verbeterd. Als je een hoger resultaat van jezelf en je geliefden eist in je dagelijkse leven, verbeter je de levens van hen die zich in jouw kring van invloed bevinden en als je ijverig oefent, zal je leven een gouden gloed van wonderen, magie, en synchroniciteit ervaren. Het regeren van het voormalige lagere ego wordt een geïntegreerde acceptatie in al zijn facetten van iemands zijn en compleetheid van binnen, en op regelmatige basis ervaren.

Het werk van binnen duurt voort wanneer je die gebieden van menselijke expressie en persoonlijkheid verfijnt en bewerkt, die klaar zijn om te integreren met de hogere aspecten van jouw ‘zijn’. Wanneer dit gebeurt, herwin je meer van je eigen goddelijkheid en grootsheid die deze kracht is, ervaren door de mensen om je heen als warmte en een ware majestueuze nobelheid. Het innerlijke wordt zichtbaar en gewaardeerd daar het ware gezicht boven komt en zijn of haar goddelijke aanwezigheid gevoelt wordt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.