De terugkerende reis van ‘Ontdekking’ [pt 3]

Massale verlichting / ascensie

We hebben de eisen aangescherpt en een flink stuk verhoogt door lagen van complexiteit toe te voegen en te vragen als velen aan deze eisen kunnen voldoen, ze toegestaan worden met ons mee te gaan.

In vorige ascensie momenten, werden de recalcitranten achter gelaten en zij die klaar waren voor verlichting maakten ook echt de stap. Bij deze ascensie hebben we een eis toegevoegd wat een hoop extra werk voor ons met zich mee brengt.

“Jouw evolutie komt voort op een collectieve manier wat niet de gebruikelijke norm is op de meeste planeten.” Onze huidige ascensie is insluitend in plaats van uitsluitend.

We zijn overeengekomen de recalcitrant mee te tellen en te helpen met hun verlichting. Dit betekend dat we behoorlijk wat meer mensen dienen te vergeven en ook op een vaak emotionelere manier.

Zij die ons pijn gedaan hebben, inclusief de mensen die ons op een institutionele manier voor eeuwen hebben beschadigd, krijgen gelijke mogelijkheden om met ons mee te komen, als ze het werk aankunnen wat gevraagd wordt en ze de meer verfijnde omgeving waarin men gaat vertoeven kunnen verdragen.

Toen alle duisternis en illusie op deze planeet zo dicht werd dat het ook werkelijk vorm kreeg en je het herkent in de instituties, gebouwen en zelfs mensen, had het een effect op iedereen, en dan bedoel ik zelfs door het hele multiversum, niet alleen dit universum.

Zo velen begrijpen niet dat een daad van haat of hebzucht of controle geen enkelvoudige daad is! Het heeft effect op alles. “Dus met deze massale ascensie, met deze verschuiving en het bewustzijn de liefde omarmend, iedereen, overal, alle wezens en alle planeten – die dat kunnen voelen zoals je zult begrijpen – krijgen de mogelijkheid tot een nieuwe start.” Het is een transfusie en een nieuw begin.

De impact als je erover nadenkt is een begin van een nieuwe cyclus van bestaan. Dat is geen klein iets. En wat het doet, het laat niet alleen zij die al stevig onderweg zijn om in verschillende dimensies vrij rond te kunnen zweven, maar ook hen die niet zover zijn, iedereen dus op de planeet.

“Maar het heeft ook effect op diegenen die vast zitten in wat je de duisternis noemt (overal) om terug te keren tot het licht, om die verkeerde illusie te vernietigen, om dus ook een nieuw begin te krijgen. Onderschat niet de kracht van de beslissing om een collectieve ascensie teweeg te brengen.”

“De evolutie van het universum zal immens worden geholpen door de Aarde’s massale ascensie, en in ruil daar voor, zal het helpen in de evolutie van andere structuren van bestaan, ver van ons belevingsvermogen van wat jullie verenigd en verlicht universeel bewustzijn is…”

“Jullie zullen een collectief universeel bewustzijn oprichten en van daaruit helpen het universum te verlichten…” Het golvend effect dat de Aarde’s massale ascensie veroorzaakt kan niet genoeg uitgedrukt worden.

Zelfs met de uitdaging als de nieuwe vorm van fysieke ascensie eigelijk is, dit nieuwe aanhangsel dat we onszelf opgelegd hebben introduceert een heel nieuw niveau aan complexiteit en een reeks aan uitdagingen.

Deze beslissing, die bijdraagt aan de creatieve chaos waarin we op dit moment verkeren, moeten we gezamenlijk ondergaan om de massale ascensie mogelijk te maken. Om te verlichten als een planeet met zij die daartoe in staat zijn, dienen we hen te vergeven die ons eerder tegen gewerkt hebben en ze welkom heten aan boord van de ascensie. Deze beslissing roept ons onze spirituele en fysieke capaciteiten aan te wenden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.