De terugkerende reis van ‘Ontdekking’ [pt 2]

Fysieke verlichting

Wij, als deeltjes van eenheid achter onze maskers, hier op de planeet Aarde, zijn op het moment aan het pionieren en ontdekken en daarmee een nieuwe draai gevend aan onze terugkeer reis. We zijn aan het experimenteren met een vorm waarin we onszelf zien opstijgen met onze fysieke lichamen, in plaats van zonder onze lichamen.

Ons wordt doen geloven dat dit nog nooit gedaan is. “Dit experiment in transformeren naar de hogere dimensies terwijl we in het menselijk lichaam verkeren is een nieuwe dat nog nooit is volbracht. Jullie zijn allemaal pioniers van dit verlichting / ascensie experiment.”

We zijn een compleet nieuwe ruimte aan het openen in het universum en misschien wel het multiversum, een totaal nieuw milieu creërend.

Voorheen lieten we het lichaam achter en stegen we op naar een dimensie die al bestond. Maar ons gevoel is dat de exacte dimensie ruimte waar we naar opstijgen nog nooit heeft bestaan. Het is net alsof we onszelf in een compleet nieuwe wereld drukken, een compleet nieuwe relatie creërend met alles dat al bestond in het leven.

De dood wordt achtergelaten als een mechanisme, een onderdeel van ascensie. Het fysieke lichaam wordt veranderd van koolstof gebaseerd naar kristalachtig gebaseerd. Dat is nog nooit eerder gebeurd. Alles over hoe we dit teweeg brengen, wat we erna doen, wordt zullen we maar zeggen, gaandeweg geschreven. En dat is al uitdagend genoeg…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.