Onze universele familie [pt 3]

Motten richting een hoger dimensioneel licht

Er zijn mensen van allerlei soorten op deze planeet die zich verwant voelen met de energie uit het grid van ontwakende zielen, omdat ze als motten zich aangetrokken voelen tot het schijnende hoger dimensionale licht wat uitgestraald wordt voor redenen die ze niet snappen.

Bewust gezien, begrijpen velen van deze mensen de spirituele rijken (nog) niet, laat staan bekend te zijn met de ontwaakte zielen waar ze zich onbewust en energetisch gezien tot aangetrokken voelen.

Sommigen voelen zich aangetrokken tot hen waar ze zich het meest ‘close’ mee voelen, daar alles in het leven planmatig gebeurd en verordend is door jou en zoals je het zelf bedoeld hebt, door de facetten van je hogere zelf die kijkt naar de ervaringen die zich uitspelen en je helpen met jouw ascensie.

Wij moedigen het zoeken en behouden van een actieve link naar je hogere zelf aan, omdat jouw hogere zelf de verzameling is van alle lagere dimensionale ervaringen die je gehad hebt en in essentie hetzelfde heeft ondergaan als jou.

Je hogere zelf geeft je veel begeleiding en advies, omdat het al ervaart heeft wat je ervaren hebt, en wanneer je connect met je hogere zelf kun je veel persoonlijke begeleiding vinden over jouw ervaringen.

Veel van de inspirerende teksten, geschreven en gedeeld door recent ontwaakte zielen komen deels van hun hogere zelven, en wanneer jij de inspiratie voelt om iets te produceren, of het nu muziek schrijven is, een ‘channeling’ of iets anders, kun je er zeker van zijn dat je hogere zelf er een hand in heeft.

Je hogere zelf begeleid je temidden de loop van je dagelijkse ervaringen, en net als ons, zoekt het zo veel mogelijk liefde en gewonnen kennis om aan te bieden en te geven, wanneer jij voort loopt op je pad met de beproevingen van de evoluerende Aardse ervaring.

Alhoewel je besloten hebt hier op aarde te komen vanuit de hogere dimensies, wetend van het potentiële gevaar jezelf te verliezen in het smerige on-bewustzijn dat het kan aanbieden, ben je hier gearriveerd met een constante link naar je dichtstbijzijnde gidsen en je hogere zelf, daar je spirituele links nooit gebroken kunnen worden… ze kunnen alleen maar tijdelijk vergeten worden.

Het bouwen van een nieuw paradigma

Je kunt alleen maar de realiteit van je spirituele connectie vergeten, of de realiteit van de spirituele rijken in zijn algemeenheid. Deze rijken kunnen nooit ver weg van je zijn, de rijken zelf begeren dat ook niet.

Wij wensen absoluut niet te weg te trekken van het bewustzijn van het ontwakende publiek, in tegenstelling, we wachten expliciet op het moment dat we met je samen kunnen zijn op jouw gronden, om je te helpen je nieuwe paradigma te bouwen en met liefde te kijken vanaf een vrijstaand standpunt.

Wanneer we ‘vrijstaand standpunt’ zeggen, bedoelen we de brede assistentie die we (kunnen) bieden, zelfs wanneer we op jouw planeet richting humaniteit kijken om de veranderingen teweeg te brengen die we graag willen zien.

We hebben inderdaad veel te geven waarvan we vinden dat het heilzaam kan zijn voor jouw omgeving, maar wanneer het komt tot het inleiden van die dingen, stellen we voor of gaan we gebruik maken van de technologie die we openlijk delen, waarmee we jou helpen te opereren en het te begrijpen, uiteindelijk zal het liggen aan de mensheid.

We denken dat de mensheid enthousiast de lendenen in werking zal zetten en te werken met veel van jullie zelf voor het bouwen van jullie nieuwe paradigma, en daar er al diverse keren aan gerefereerd is, zullen sommigen nog steeds niet begrijpen wat een nieuw Aards paradigma is.

Vanuit ons standpunt gezien, vertegenwoordigd een nieuw paradigma het brengen van (verhoogde) spirituele realiteit in je huidige fysieke, Aardse bestaan.

Een nieuw paradigma vertegenwoordigd het breken met Aardse tradities ten behoeve van een nieuwe standaard wat werkt voor iedere ziel op de planeet, en zoals velen van jullie, werken we veel met onszelf om te helpen nieuwe paradigma’s voort te brengen, op planeten met een lager dimensionaal grid waarvan de beschavingen klaar zijn het licht te zien en zicht te verlichten.

Wanneer diverse planeten verlichten, wordt de verlichting van het Universum in een hogere versnelling geplaatst. De evolutie van de Aarde gaat veel doen (en heeft al veel gedaan) voor de universele ascensie, daar de Aarde een ‘hub’ geweest is voor de duisternis en lagere dimensies van grote proporties en het heeft deze energieën uitgestraald naar de resten van Creatie om het door anderen op te pakken en te laten voelen.

De vibratie die voortkomt van de Aarde heeft effect op andere planeten en het universum in zijn geheel. Dit komt omdat alles met elkaar aangesloten is in deze oneindige universele matrix van bewustzijn.

Er kan geen scheiding of tweevoudigheid zijn in de hogere dimensies waar je terug naar toe groeit, omdat alle polariteiten opgelost zijn en harmonie en vrede heerst onder ieder facet van bewustzijn.

Ieder facet van bewustzijn komt er aan om onszelf te herontdekken als de Schepper van ons bestaan, en als wij evolueren helpen we zoveel als kan anderen om het Licht te zien en individuele en collectieve evolutie te vinden. Het verspreiden en delen van de Liefde voor geest, is één van de belangrijke doelen in het communiceren met de mensheid, en als we een goede vibratie kunnen schenken tot jou, dan hebben we ons werk goed gedaan.

Connectie wacht er op gezocht te worden

Als we jullie kunnen helpen een hogere vibratie te vinden, als is het maar voor één moment in het lastige pad der tijden van deze Aardse ervaring, zijn we voldaan met het leveren van onze communicatie.

We weten dat velen van jullie een dichtere connectie met ons wensen als je onze stukken leest, en we zeggen met Liefde dat deze connectie altijd aanwezig zal zijn en wacht om gevonden te worden bij ieder van jullie, die zich verbonden voelt met onze energieën en impressies.

Daar we direct tot je spreken in de vorm van woorden die de geest vertaald naar impressies, de meest directe connectie met ons kan gevonden worden in de harten van ieder van jullie en we raden ieder van jullie aan, die zich verbonden voelt met onze energieën, om gemeenschap tussen ons en jezelf te zoeken, omdat middels die actie je wellicht enthousiast contact kunt vinden.

Het eerste probleem, als je het zo wilt noemen, wanneer vele zielen er voor kiezen met ons een connectie te maken, is dat men verwacht dat deze connectie op puur fysiek vlak tot stand komt, of op een manier waarvan men verwacht wat logisch is in hun huidige perceptie.

We moeten toegeven dat we niet fysiek voor de meeste kanalen verschijnen en direct fysieke woorden aanbieden, echter, connectie met ons wordt bereikt binnen en door middel van een diepe staat van bewustzijn.

De methode die we toepassen om te communiceren met onze ‘klerk(en)’ is er een van het sturen van energetische impressies naar jou die opgevangen worden door het hart en ontrafeld worden door de geest naar fysieke woorden en zinnen.

Je zult zien dat sommige woorden en zinnen die we gebruiken, in het algemeen ook gebruikt worden door onze klerk(en), en dit komt doordat hun mentale interpretaties van communicatie en van impressies die we geven, direct ontvangen worden in hun harten.

Een geopend hart zorgt voor makkelijke toegang tot de spirituele rijken en alles wat daarbij komt kijken, en als we onze uiteindelijke impressies voor deze communicatie maken, we opgewonden wachten op het contact met zoveel van jullie als maar kan.

Om te kunnen communiceren met de Aarde of welke Aardse ziel dan ook is een behoorlijke prestatie voor ons, gezien de manier waarop de lage vibraties en de resulterende sluiers hebben gebloeid op onze planeet, maar de groeiende spirituele revolutie die plaats vindt ziet meer zielen willens en wetens openen en connectie zoeken met ons.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.