Onze universele familie [pt 2]

Geen fysieke barrière’s voor jouw Licht

Een evoluerende ziel levend in New York bijvoorbeeld, kan baat hebben bij de energie die uitgestuurd wordt door een ander uit Nederland. Er zijn geen fysieke barrière’s voor jouw licht. en je kunt eigenlijk direct een koppeling tot stand brengen met een ander in een diepe staat van bewustzijn, hoe ver weg zij ook van jou leven in de fysieke realiteit.

Als we toegang krijgen tot de altijd aanwezige en super inspirerende kracht van de geest, is er niets wat je niet kunt doen of zijn en is er geen klus te groot of te moeilijk voor jou om aan te pakken. Op individueel vlak, bezit je inderdaad veel kracht maar als je je verenigd en op collectief vlak je toekomst begint te bouwen, begrijp je pas echt de ongelooflijke en belangrijke kracht die je gezamenlijk hanteert.

De kracht die de mensheid gezamenlijk kan uitoefenen, die je grotendeels nog niet eens begrijpt, maakt jullie eenheid juist veel belangrijker. Uiteraard zijn we er niet op uit dit ideaal op je te forceren, maar we proberen je simpelweg aan de importantie te herinneren van samen komen en enige bitterheid, gevoed en ontvangen door verschillen tussen jou en een ander, te laten vervagen.

De liefde en vreugde van jouw evoluerende bestaan wordt opgepikt door het myriad aan zielen, aangezien zij opmerken dat men zich niet hoeft te ‘voeden’ aan de kwaliteiten van jouw aardse ervaringen, die gezien kunnen worden als negatief of die een sleur zijn voor je geesten.

Het is bedoeld dat jullie juist dienen te genieten met elkaar en van jezelf en van ieder facet van jouw aardse ervaring. En zij met 9-tot-5 banen die je wellicht niet uitdagen of prikkelen hebben gelijk.

Alhoewel we erkennen en waarderen dat velen van jullie voelen dat je geen andere keus hebt dan weg te werken van je fysieke overleving terwijl je vooruit kijkt naar een prachtige hoger dimensionale toekomst, kunnen we zeggen dat je risico’s kunt ondernemen die je echt triggeren en je jouw mogelijkheden, zowel fysiek als spiritueel, voor het goede voor jezelf en het goede voor onze planeet kunt gebruiken.

Je kunt de unieke mogelijkheid die je bezit gebruiken en beschikbaar stellen voor de ascensie van de Aarde en daar is alleen maar de keus om het te doen voor nodig. Zelfs zij met aardse banen kunnen misschien wel de tijd en energie vinden om te doen wat men leuk vind en gelukkig maakt, of het nu voor de Aardse ascensie is of niet, als je maar kiest.

Jouw heilige missie

Anderen bedienen kan een gevoel van tevredenheid en begrip teweeg brengen omdat je anderen hebt geholpen te groeien, maar jezelf helpen middels de vorm van dingen te doen die je zelf leuk vind en die je de rijkdommen van het leven laat voelen wordt ook aangeraden.

Zij die actief werken voor de evolutie van de mensheid zullen voordelen vinden omdat men zichzelf toestaat de noodzakelijke tijd te maken voor andere activiteiten die men leuk vind of men vervult met de liefde van de geest, alhoewel we willen noteren dat voor velen van jullie, het werk voor de ascensie van de Aarde voorziet in datgene en we juist door dat feit niet gelukkiger kunnen raken.

Velen van jullie hebben er een heilige missie van gemaakt de lagere dimensies en haar intensiteit en de dualiteit die de Aarde met zich meebrengt op te zoeken, simpelweg om elke stomme en domme energie die gebruikt wordt of vrijkomt als je werkt, te gebruiken voor informatie en hulp, wat kan zorgen het collectief omhoog te stuwen, om de realiteit van haar bestaan als spirituele wezens bij volledig bewustzijn te herontdekken.

Daar velen van jullie deze missie je eigen hebben gemaakt, hebben jullie veel werk verzet die het teweeg brengt en er voor gezorgd dat anderen het oppakken en gesinspirieerd geraakt zijn om henzelf verder ‘omhoog’ te werken op een manier die hen het beste beviel en de klus klaarde.

Het kanaliseren van onze energieën en begeleiding is maar één weg die je kunt activeren om jouw populatie ‘verlichting’ te laten vinden en zoals altijd, met heel ons hart stellen we voor je stem te gebruiken en de inspiratie in daden om te zetten om werk te produceren dat vanuit het hart komt.

Het blootstellen van de zielen die representatief zijn geweest voor de densiteit en negativiteit gevoed door het grote publiek kan gezien worden als belangrijk, maar in jouw evoluerende tijd, kun je veel beter focussen op jezelf en jouw spirituele evolutie met het bouwen van een planetaire gemeenschap, dat de vele beschavingen van jouw planeet kan verwelkomen en jouw evolutie actief kan volgen met de intentie om je geest te assisteren.

Je kunt de vibraties van jouw planeet naar een plek brengen waar open acceptatie voor ons makkelijk wordt en gedurende jouw proces van het verhogen van die collectieve vibratie, zijn we in staat dichter bij onze planeet te staan in ieder moment dat voorbij komt.

We vragen jullie om jezelf en je vibraties  te volgen op ieder moment, omdat je persoonlijke acties belangrijk zijn voor de vibraties van de planeet en wat je doet of hoe je je voelt heeft meer effect op het collectief dan je zelf zult geloven.

Dit komt door de eenheid tussen ieder van jullie en de heilige aspecten van de bron en de vibratie die jullie zelf op een bepaald moment gebruiken kan bepalen, in veel gevallen, welke vibraties een ander persoon die zich bewust of onbewust gelijk voelt met jouw energie, op dat moment, door krijgt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.