‘Starseeds’, ‘Walk-ins’ en ‘Lightworkers’ – pt2

‘Walk-ins’

‘Walk-ins’ zijn de zielen van mensen uit andere dimensies die het lichaam van een persoon hier op aarde zijn binnengewandeld. In alle gevallen is voor de gebeurtenis een ‘contract’ afgesloten tussen de gastheer en de oorspronkelijke ziel.

Walk-ins gebruiken deze methode om hun missie uit te kunnen voeren op ons aardse vlak. Voor hun missie is het noodzakelijk dat men de geboorte overslaat en in de adolescente fase het volwassen lichaam binnen komt. Dit is echter niet altijd het geval. Sommige walk-ins starten in veel jongere lichamen, maar dit is meer uitzondering dan de regel. Wanneer een walk-in als kind voor komt, is dat omdat de ziel de behoefte heeft de ervaringen van de kindertijd op te doen als fundament voor de adolescente fase en de uiteindelijke missie. Zowel kinderlijke als adolescente walk-ins worden pas ‘wakker’ als ze volwassen zijn.

Inidcaties van een walk-in zijn:

  1. Treed meestal op tijdens een traumatische gebeurtenis in het leven van de gastheer, zoals een ernstige ziekte of een auto-ongeluk. Velen ervaren een ‘bijna dood ervaring’. Dit is de meest voorkomende manier om voor walk-ins van ‘plaats’ te wisselen, maar het is niet de enige manier. Toch gaat het om vrijwel alle gevallen tijdens bewusteloosheid van de gastheer.

  2. Ineens weinig of geen verbanden tonen met een aantal familieleden

  3. Scheiding vind plaats binnen 3 jaar na binnekomst walk-in

  4. Chronische pijn in nek en schouders

  5. Geheugenverlies en verlies van coördinatie. Problemen met spraak

  6. Plotselinge verandering in smaken zoals voedsel, kleding en decor

  7. Plotseling verlies van interesse in carrièrre en hobby’s. Nieuwe worden gevonden, samen met een plotselinge interesse in alles wat spiritueel is

  8. Sterk aanvoelen dat men een missie te volbrengen heeft maar niet exact op dat moment wetend wat

  9. Sommige walk-ins hebben herinneringen aan hun ’thuiswereld’ of schip. Ze hebben zelfs herinneringen over hun geïncarneerde vormen

  10. Walk-ins dragen gewoonlijk het ‘Crystal’ gen

De rol van walk-ins op aarde is een uitdagende, omdat zij de meeste van hun tijd hebben besteed in een ander ‘bestaans’ niveau en zijn naar de aarde gekomen ergens in het midden om later deel uit te maken van een nieuwe incarnatie.

‘Lightworkers’

Lightworkers zijn mensen die gekozen hebben voor een zoektocht naar spirituele kennis en met die keuze op Aarde hun deel geven om de mensheid te helpen met hun ‘verlichting’ of ‘hemelvaart’.

Lightworker is een term die gegeven is aan die genen die actief het spirituele pad volgen. Niet alle Lightworkers zijn Starseed of Walk-in en niet alle Starseeds en Walk-ins zijn Lightworkers. Als de bewuste keuze van een individu is om aan zijn of haar spirituele pad te beginnen en anderen te helpen wordt men een Lichtworker.

Lightworker is ook een term die gebruikt wordt om de menselijke Etherische Sirius en Orion ziel groep te beschrijven. Deze groep was het overblijfsel van Lyra, de mensen die de eerste grote Galactische oorlog overleefd hebben.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.