Bewustzijn en de ‘uitdijende’ aarde theorie

earth - aarde

Vele metafysici en wetenschappers geloven dat ons universum ‘uitdijt’, dus gebaseerd op de voorafgaande stelling, ‘zo boven, zo beneden’, ligt het in het rijk der mogelijkheden dat de aarde zich ook uitzet? We zien ook een ontwaken van bewustzijn reflecterend aan de voorafgaande stelling ‘zo van  binnen, zo van buiten’. Is er een correlatie tussen deze twee stellingen of is het simpelweg toeval?

Neal Adams stelde een ‘uitdijende aarde’ theorie voor waarbij de continenten op deze planeet verschoven zijn door de toenemende grootte van de aarde.

Veel van onze gehercodeerde geschiedenis is op maat gemaakt om ons ondergeschikt en controleerbaar te houden waarmee men ons weerhoud van vragen te stellen over de origine van de mens en traditionele wetenschap praktijken die ons als ‘feiten’ geleerd zijn door ons onderwijs systeem.

Waar kwam al het water vandaan?
Als de aarde uitzet, worden onze dagen dan ook langer? 

Veel mensen hebben nagedacht waarom er exact 365.25 dagen in een jaar zitten. Volgens Michael Tsarion’s onderzoek, had de aarde van origine 360 dagen in een jaar zitten, wat een correlatie heeft met 360 graden rond. Toen de waterige planeet van Tiamat in de aarde crashte, vertraagde het niet alleen de rotatie van de aarde naar 365.25 dagen in een jaar, maar deponeerde het ook een flinke hoeveelheid water op onze planeet, die de ‘Grote Zondvloed’ theorieën in virtueel elke cultuur op aarde verklaard. Van deze botsing wordt ook gezegd dat het verantwoordelijk is voor de asteroïden gordel.

Als de rotatie van de aarde nog steeds in 360 dagen zou gaan, dan zouden onze astrologische kaarten er anders uit zien. Het is mogelijk dat gedurende een tijdsperiode, de energieën waarin je geboren bent anders zouden zijn, daar deze energieën onze astrologische posities tijdens geboorte reflecteren. Met andere woorden, je bent misschien geïncarneerd op deze planneet onder een andere energie met verschillende teruggaande planeten waarbij reflecterende obstakels dienen te worden overwonnen door deze achteruitgang.

In welk scenario dan ook, jij bent akkoord gegaan met je ziel contract om hier te komen met welke uitdaging er ook in het verschiet ligt. Laten we de mogelijkheid dat de aarde geraakt is door Tiamat eens weglaten. Er is een bewustzijns ontwaking gaande op onze planeet die zijn weerga niet kent.

Als de aarde uitzet, is het dan mogelijk dat ons bewustzijn niet alleen de groei van onze planeet reflecteert maar ook die van het universum? Zelfs onze fysieke lichamen in het algemeen, worden groter en langer met iedere generatie. Zijn deze veranderingen te spiegelen met het uitzetten van de aarde en het universum? Terwijl het onbepaald blijft of er een correlatie is tussen ons ontwakende bewustzijn en het uitzetten van de aarde/universum, blijft het een thema wat het overwegen waard is…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.