Bloed broeders en afstammelingen… pt1

Waarom heeft het menselijk ras zo veel verschillende bloed types en Rh-waarden wanneer we zo gezegd van ‘Adam en Eva’ afstammen? Het bijbelse verhaal van evolutie werkt eigenlijk niet langer meer als verklaring voor de evolutie, dat moge duidelijk zijn. Maar wat nu? Is ons ras genetisch gemanipuleerd of zijn wij vanuit andere sterrenstelses hier heen ‘gebracht’ door buitenaardse wezens of wellicht beter, onze galactische sterren familie?

Bloed van de goden

Heb jij het Rh negatieve bloed type? Als dat zo is kun je een afstammeling zijn van ‘de eerste ECHTE astronauten’!

Ongeveer 1,5 jaar geleden had ik een discussie over sommige ongewone karakteristieken in onze familie. Iemand had een probleem met een hemolytische ziekte van haar kinderen.

Zij had zelf bloedgroep O negatief. Ze had het boek over dit probleem van Venus Thaddeus genaamd ‘The Deux’ gelezen. Een van de vragen die gesteld werden was waarom deze hemolytische ziekte de kop op steekt. Waarom, tezamen met het Rh negatieve bloed type heeft onze familie zo’n hoog IQ (135-140 gemiddeld). Waarom zo veel paranormale ervaringen? Waarom moeten wij de vraag ‘Waarom’ zo vaak stellen? Waarom bij ons het vroege volwassen zijn en het grote hoofd en zulke ogen? Waarom hebben we ons altijd ‘anders’ gevoeld dan andere mensen? En nog zoveel andere vragen die ons scheiden van ‘de rest’.

We zijn opgevoed volgens de regels van de kerk maar we kregen nooit de antwoorden op de vragen die we stelden. Waarom vraagt ook niemand anders deze zelfde vragen? Wij zijn niet voldaan met het antwoord ‘gewoon, daarom’. Zijn er ook anderen op deze wereld die dezelfde vragen stellen? Toen hoorden we over de mogelijkheid van de ‘oude astronauten‘ en de puzzelstukjes begonnen op hun plaats te vallen…

In het laatste decennium hebben veel mensen geprobeerd te bewijzen dat de aarde is bezocht door buitenaards leven. Wie zijn deze bezoekers? Waarom kwamen ze hier? Waarom gingen ze weer weg? Zijn ze eigenlijk wel weg?

Als de aarde bezocht is in het oude verleden, zijn er dan afstammelingen van deze bezoekers? Als niet de gehele mensheid een afstammeling is van deze bezoekers, welke dan wel? Wie zijn de ‘kinderen van Israel’? Waarom was hun zaad zo gezegend? Waarom werd hun verteld niet te trouwen met andere mensen en hun zoons te besnijden ter indentificatie? Waarom werd hun verteld hun genealogie te behouden? Waar gingen Adam & Eva’s zoon’s naar toe om hun vrouwen te vinden, als zij de enige mensen op aarde waren?

Vele wetenschappers geloven dat de moderne mens geévolueerd is uit aapachtige primaten. Ze hebben veel bewijs om hun theorie te ondersteunen, inclusief moderne bloed analyses en vergelijkende studies tussen de moderne mens en de lagere anthropoïden, ook wel mensapen genoemd, zoals bijvoorbeeld de chimpansee en de Resus aap ofwel de ‘makaak’.

Het is bewezen dat de meerderheid van de mensheid (85%) bloed factoren heeft die overeenkomen met de resus aap. Dit wordt resus positief bloed genoemd. Vaak afgekort naar Rh positief. Deze faktor staat compleet los van de A, B, en O bloedgroepen.

Door de studie van genetica, leren we dat we alleen kunnen erven wat onze voorouders hadden, behalve als mutatie een faktor gaat spelen. We kunnen ontelbare combinaties van kenmerken erven van onze voorouders. Niets meer, niets minder. Dus, als de mens en de aap zijn geëvolueerd middels een gemeenschappelijke voorouder, zou het bloed ook op een zelfde manier moeten evolueren. Bloed factoren worden veel nauwkeuriger doorgegeven dan iedere andere karakteristiek. Het lijkt er daardoor op dat de moderne mens en de resus aap een gemeenschappelijke voorouder hebben gehad in het oude verleden. Alle andere aardse primaten hebben ook deze Rh faktor. Maar waar staan dan de mensen met de Rh negatieve faktor? Als de gehele mensheid evolueert van dezelfde voorouder zou het bloed type verenigbaar moeten zijn.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.