Bloed broeders en afstammelingen… pt3

Werd ze verteld, door de oude astronauten, om hun erfgoed te preserveren tot een toekomstige datum wanneer ze terug zouden keren en dat begrepen zou worden? Tot een tijd, zoals nu, wanneer hun afstammelingen de boodschap die ze wilden doorgeven zouden begrijpen.

Alhoewel ze zich waarschijnlijk niet realiseerden hoe belangrijk het is om hun genealogie te bewaren, ze verteld is dat toekomstige generaties het wel zouden kunnen begrijpen. Zijn wij soms die toekomstige generatie? Was er een boodschap voor ons achter gelaten die we moeten kunnen bergijpen? Hebben wij eigenlijk wel de moed om te zoeken naar het antwoord?

Willen we het echt wel weten of houden we liever ons hoofd in de grond gestoken. Wat we echter niet weten zal nog steeds effect op ons kunnen hebben. Je zult het alleen niet zien als je niet zoekt. Alleen door kennis vergaring kunnen we achter de waarheid komen.

Ik heb getracht, helaas tevergeefs, om wetenschappelijk bewijs te vinden dat het Rh negatieve bloed een natuurlijk aards verschijnsel is. In plaats daar van heb ik bewijs gevonden dat het Rh negatieve bloed niet geëvolueerd is via een natuurlijke gang van zaken.

Al vele jaren zoeken mensen naar het verkeerde. Zou de echte ‘missende link’ eigenlijk de mens zelf kunnen zijn? De onbekende link tussen de aarde en de sterren – de hybride mens. De mens zou wel eens de missende link tussen de primaten en buitenaardse wezens kunnen zijn. Het lijkt me onbegrijpelijk dat zij die zich bezig hielden (en houden) met de evolutie theorie deze mogelijkheid over het hoofd gezien hebben. Hoe kunnen ze aangeven, dat deze mensen een faktor missen die in alle aardse primaten voorkwamen, inclusief de naakte aap en zich niet hebben afgevraagd waarom?
Welke andere karakteristieken hebben deze mensen gemeen die ze niet gemeen hebben met andere mensen? Is er een echt verschil anders dan alleen verschillend bloed?

Een zeer goede vergelijkende studie tussen de mens en de primaat kun je vinden in het boek ‘Mankind, Child Of The Stars’ van Max Flindt, gepubliceerd door Fawcett, Boek 1 & 2. Hij heeft vele van de karakteristieken die we wellicht van onze kosmische voorouders hebben gekregen gedocumenteerd. Het laat vrij afdoende zien dat de mens een hybride is tussen onze kosmische voorouder en onze aardse voorouder. Ik heb getracht dit van een logisch standpunt te bekijken. Als de mensheid zoals we het nu kennen een afstammeling is van de ‘oude astronauten’, dan zouden er zeker een aantal periodiek verschijnen die genetisch erg gelijkend tot hen zouden zijn. Zouden zij dan niet hun psychische krachten horen te bezitten? Zou de grote slapende profeet Edgar Cayce een van hen kunnen zijn? Zou Jezus Christus ook één van hen kunnen zijn geweest? Een ‘complete’ afstammeling van de ‘oude astronauten’. Als hij een één-op-één genetisch duplicaat zou zijn geweest, dan zou hij hun krachten en ook hun kennis gehad moeten hebben. Ik kan niet zeggen of hij al dan niet geboren is met deze kennis of dat hij de mogelijkheid tot psychische communicatie had met onze kosmische familie, maar het moge duidelijk zijn dat hij krachten bezat die ver boven het niveau uit stijgen in vergelijking met de sterfelijke mens. Zou hij een voorbeeld kunnen zijn geweest hoe de ‘oude astronauten’ er uit hebben gezien? Jezus zei dat zijn vader en hijzelf één waren. Zou hij dit letterlijk bedoelt hebben? Hij zou een exact duplicaat van zijn (en onze) oorspronkelijke Vader kunnen zijn geweest. Hij zelfs een kloon kunnen zijn geweest van de ‘cosmonauten’. Iedereen kent het verhaal van zijn ‘maagdelijke geboorte’ en hemelse interventie. Zou het een kloon kunnen zijn geweest die in Maria’s ei is geïmplanteerd? Zou het hele ei een implantaat kunnen zijn geweest?

Het Rh negatieve bloed, waarvan blijkt dat het dus niet origineel op deze aarde is ontstaan, kan een grote faktor zijn in het bewijs dat de mens eigenlijk een hybride is. Het is niet het hele antwoord, maar het kan een sleutel zijn voor het openen van de genetische puzzel van onze afkomst. Weefsel faktoren zullen ook behoorlijk onthullend kunnen zijn. Wetenschapper zijn onderhand in staat de weefsel faktoren tot wel 5000 jaar terug, van bijvoorbeeld mummies, te kunnen bepalen. Zouden sommige van deze mummies ‘oude astronauten’ kunnen zijn? Waarom zijn deze mummies voor ons zo goed bewaard gebleven, dat we nu hun weefsel en bloed kunnen analyseren? Zou er een boodschap in de genetische factoren van de mummies kunnen zitten?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.