Het effect van bewustzijnsverschuiving [pt1]

Lijkt het er op dat je leven steeds lastiger wordt? Uitdagender? Zijn de laatste tijd je emoties intenser? Lijkt het alsof je gedachten een race in je hersenen houden? Heb je gemerkt dat er meer stress en spanning in je lijf zit zonder een aanwijsbare reden? Voel je een vaag – of wellicht een niet zo vaag – gevoel van angst? Heb je moeite om tot een goede nachtrust te komen? Lijkt het er op alsof je altijd bezig wilt blijven? Voel je een mysterieus soort ‘urgentie’? Ben je minder geduldig? Merk je aan jezelf dat je meer obsessief gedrag vertoond ten aanzien van bepaalde dingen of gebeurtenissen? Veranderd je gemoedstoestand sneller van optimistisch tot neerslachtig? Lijkt het moeilijker om van het leven te genieten?

Als je bovenstaande beschrijvingen herkend, enkele al dan niet allemaal, vergaar dan moed. Geloof het of niet, het zijn tekens dat er iets zeer posiefs met je aan de hand is, niet alleen voor jou, maar ook voor de aarde. De beschreven symptomen zijn (in veel gevallen) een bij product van buitengewoon spiritueel ontwaken – of bewustzijns verschuiving – die de planeet Aarde en de mensheid op dit moment ondergaat. Dit ontwaken wordt al eeuwen lang aangekondigd en wordt ‘de grote verschuiving’, ‘de hemelvaart van de Aarde‘, ‘de levendmakende’, de evolutionaire stap’ en recenter ‘ontwaken naar een nieuw bewustzijn‘ genoemd.

Waar gaat deze verschuiving ons brengen?

In essentie komt het er op neer dat we verschuiven van een huidige, gelimiteerde staat, naar een hogere vibratie en een hoger niveau van bewustzijn – een meer spiritueel geëvolueerde staat, vrij van individuele en gemeenschappelijke problemen zoals in ons huidig bestaan. We evolueren voorbij de staat waarin angst, geweld, worsteling en twisten kunnen tieren. We groeien langzaam naar een meer verlichte manier van bestaan, wat gekarakteriseerd gaat worden door eenheid, vrede, samenwerking, compassie, harmonie en vrijheid van vele van onze huidige tekortkomingen.

Deze verschuiving wordt gekatalyseerd door een toename van goddelijk evolutionair licht wat in de Aardse atmosfeer gestort wordt. Dit licht is de kracht achter evolutie in het universum…. het proces van ieder gecreëerd ding wat bloeit en groeit tot volle wasdom en stappen maakt op de ladder van bewustzijn. Wij bemerken op dit moment een lange en soms hobbelige transitie naar een hogere staat, een fase die vergelijkbaar is met kosmische ‘groeipijnen’.

De transitie is gestart in de 60-er jaren en is sindsdien langzaam geëscaleerd in intensiteit, met een paar significante stappen toegevoegd voor goede maatregelen. Bijvoorbeeld, gedurende een ongewone krachtige uitlijning van de planeten in Mei 1981, is dit evolutionaire licht een aantal stappen versterkt. Daarna is het in Augustus 1987 nog een aantal extra zetjes gegeven wat de ‘Harmonische Convergentie’ genoemd werd.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.