De nieuwe 3e sekse…

Duitsland is de eerste Europese staat waar een ‘3e sekse’ officieel wordt toegestaan op de geboorteakte. Duitse ouders zullen niet langer wettelijk verplicht zijn om hun pasgeboren kind in te schrijven als mannelijk of vrouwelijk en zullen in plaats daarvan officieel worden toegestaan ​​om de baby een ” derde sekse ” toe te kennen, als het geslacht niet duidelijk kan worden vastgesteld bij de geboorte.

De nieuwe wet zal op 1 november in werking treden, ondersteund door een beslissing van het constitutioneel hof, waarin staat dat zolang een persoon ‘een diep gevoel’ heeft dat het behoort tot een bepaalde sekse, zij het persoonlijk recht hebben om te kiezen hoe ze zich legaal identificeren.

Ouders van pasgeboren baby’s zullen worden toegestaan ​​om het geslacht-formulier bij de geboorteakte van het kind, helemaal leeg te laten als het wordt geboren met ongewone fysieke kenmerken waardoor het onmogelijk is om het geslacht te bepalen. De nieuwe wet zal gelden voor interseksuelen, ook wel bekend als hermafrodiete, in plaats van transseksuelen. Hermafrodieten zijn mensen in het bezit van zowel vrouwelijke als mannelijke fysieke kenmerken.

Minister van Justitie Sabine Leuthheusser – Schnarrenberger zei dat de beslissing diepe gevolgen zal hebben en zal een “grondige hervorming” vergen van alle documenten die voor de staat nodig zijn. Een paspoort vereist momenteel een vermelding van geslacht, deels om mogelijke problemen te voorkomen in het buitenland.

Aanduiding van het ‘derde geslacht’ zal ook een effect hebben op het huwelijks wetten. Nu zijn alleen mannen en vrouwen toegestaan ​​om legaal te trouwen in het land. Homoseksuele paren kunnen een geregistreerd partnerschap aan gaan, er zijn geen voorzieningen getroffen voor unies tussen andere geslachten.

Duitsland is het eerste Europese land dat een dergelijke wetgeving uit gaat voeren, hoewel de Australiërs burgers hebben toegestaan ​​om hun geslacht als ‘X’ te markeren op een paspoort sinds 2011. Nieuw-Zeeland volgde vorig jaar. Activisten in beide landen zeggen dat de wetgeving heeft geholpen discriminatie van transseksuelen en die van onbepaalde geslachten te beteugelen, of zij nu een operatieve geslachtsverandering hebben gehad of niet.

Silvan Agius, politiek directeur van mensenrechtenorganisatie ILGA Europe – de Europese tak van de International Lesbian , Gay , Bisexual , Trans en Intersex Association – vertelde de krant ‘der Spiegel’ dat de beslissing de rest van de EU zal bewegen om hetzelfde te doen.

Hoeveel kinderen zijn er in Nederland geboren met een onbekende geslacht en wat is er aan gedaan? We moeten Duitsland’s stap steunen door hetzelfde te doen. Ouders van pasgeboren kinderen moeten voor ze opkomen, omdat ze niet in staat zijn het zelf te doen. Het zal niet gemakkelijk zijn om je kind geboren zien te worden zonder mannelijke of vrouwelijke geslachtsorganen, maar dit zijn de ‘nieuwe aarde kinderen’.

Sinds 2009 zijn er veel mensen die het publiek informeren dat deze kinderen op aarde komen. Moeder aarde is aan het veranderen, samen met alles op aarde, moeten we beginnen onszelf te scholen over deze materie voordat de kinderen worden gezien als paria’s.

De meeste overheidsinstellingen hebben geen idee waar ze mee te maken hebben, ze zullen deze kinderen wellicht op ongewenste en onnodige medicijnen zetten. Zoek naar alternatieve geneeskunde en mensen die weten hoe ze moeten omgaan met deze nieuwe sociale aanpassing.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.