Falen is geen optie en geen mogelijkheid

Deze laatste momenten voor je ontwaken zijn extreem lastig en vermoeiend voor je, omdat het lijkt dat het wachten eeuwen duurt – en op een bepaalde manier is dat ook zo – alhoewel het al een tijd voortgaat en nog steeds zit je te ‘wachten’. Wij, jouw begeleiders en mentoren in het spirituele rijk, zijn bij je om je te assisteren je twijfels en angsten weg te nemen en je geest te verheffen.

Ook om je er aan te herinneren, dat je echt zelf weet, dat het goddelijk plan – waarin ieder van jullie een essentieel stuk heeft te spelen, een essentiële plicht heeft te vervullen dat niemand anders kan dan jij – perfect op schema ligt om de mensheid op een grootse en roemrijke manier te helpen ontwaken. Ga door met het enthousiast dragen van het licht op een zo zichtbaar mogelijke manier, omdat op deze manier niet alleen anderen aanmoedigt en verheft, maar het ook je eigen geloof versterkt, jouw eigen diepe weten dat het is zoals het moet zijn, omdat dat de bron van creatie is.

Het licht dat jullie allemaal dragen is veel, veel feller dan je je kunt voorstellen als je worstelt door de limitaties geplaatst door je bewustzijn via illusie. Maar, het effect van dat licht op allen die je tegen komt – op wat voor manier dan ook- is verschrikkelijk krachtig en verheffend, zoals het door jou en de schepper bedoelt is en het is ook waarom jij gekozen bent om het te dragen.

Over de gehele wereld spreiden zich energievelden van iedere individuele licht houder, welke de energievelden van anderen op deze planeet penetreren, wat alles en iedereen oplost en uitroeit wat niet in harmonie is met het goddelijke veld van de liefde en het moedigt allen toe om harten te openen voor ontvangst. Harten die voor eeuwen gesloten waren door hen die controle wilden houden, i.p.v. de harten te gebruiken voor de liefde waar zij uit gecreëerd zijn.

Het is nooit mogelijk geweest een menselijk hart compleet af te sluiten van zijn eigen eeuwige connectie met de bron, maar velen is het gelukt de connectie naar hun goddelijke bron niet te erkennen tijdens vele levens. Toen ze incarneerden naar ieder volgend menselijk leven, hield men de intentie om open te staan naar de liefde van de Vader, maar de donkere energie die doordringend de illusie boven bracht was maar al te verleidend, het omgekeerde van de liefde, iets dat totaal anders lijkt, zelfs charmant, waardoor men vaak in de angst en de vijandigheid getrokken werd dat de illusie ondersteund.

Het is moeilijk om te begrijpen waarom je in godsnaam jezelf zou afsluiten voor het goddelijke veld van de liefde waaruit je gecreëerd bent, als je weet dat voor je incarnatie. de krachtige en positieve instelling had om er juist zo open voor te staan. Nou, dat is het effect van de keuze om jezelf in eerste instantie los te laten van de bron.

De bron heeft je gecreëerd als enorme krachtige wezens zodat je van de realiteit, zijn heilige koninkrijk, tot volle wasdom kon genieten. In plaats daar van koos je die krachten te gebruiken op een ongeschikte manier. We hebben het hier al eerder over gehad, elektriciteit gebruikten als het voorbeeld: je kunt het gebruiken om licht, warmte, communicatie, transport te verstrekken, maar je kunt het ook gebruiken om de elektrische stoel te ontwikkelen (om mensen te vermoorden), om hekken onder stroom te zetten, schijnwerpers te maken om mensen te bespieden en te controleren. Op zichzelf is het wat het is – een energie dat vele toepassingen kent. Het is de uitkomst van het gebruik van de toepassing wat de definitie ongehoord of passend maakt.

Toen je de illusie schepte met de immense kracht die je mee bracht, en er vrijwel direct mee ging experimenteren, ging spelen en er achter kwam dat je de mogelijk hebt om andere te onderdrukken en controleren… werd de bron als macht gezien, het bleek onweerstaanbaar.

En vandaag, als je roemrijke moment van ontwaken dichterbij komt, zijn er nog steeds velen van jullie die die kracht willen gebruiken voor schandelijke doeleinden. Velen van jullie begonnen dit oude gezegde te geloven: “Je moet vuur met vuur aanvechten, ofwel, met gelijke munt terug betalen.” En aldus geschiede, je hebt nu voor eeuwen elkaar bevochten, de ‘Goeden’ tegen de “Slechten”. En natuurlijk, jullie allemaal geloofden dat jullie de goede waren en dat het de ‘anderen’ waren die slecht zijn en absoluut kapot gemaakt dienden te worden zodat de ‘vrede van de Schepper’ eindelijk kon zegevieren en behouden worden. Religie tegen religie in oorlogen – de gekheid ten top!

Maar uiteindelijk, het licht, de liefde die altijd al in je en tot je beschikking is geweest, wordt nu herkend als de ‘enige’ weg te gaan om je uit je huidige catastrofale dilemma’s van eeuwige durende oorlogen (tegen terreur, tegen politieke systemen, slechte cö-operaties, kanker, drugs, armoede en nog veel meer… doorgaand tot er uiteindelijk geen oplossing meer is) te houden. Daarom, en ik herhaal: “Schijn je licht hoog – ten alle tijde” daar we je eindeloze en overvloedige assistentie bieden om je intentie om heldhaftig te zijn, opgemerkt te worden, liefdevol te zijn, accepterend te zijn, toe te passen en daarmee jezelf en de wereld permanent te veranderen. Falen is geen optie, en geen mogelijkheid, want er is alleen maar LIEFDE. Al het andere is een illusie. Je zult echt ontwaken in het briljante licht van de Schepper op een eeuwige dag.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.