Het effect van bewustzijnsverschuiving [pt2]

Wanneer bereikt deze verschuiving haar hoogtepunt?

Ten eerste, moeten we rekening houden met het feit dat de bewustzijnsverschuiving een ‘proces’ is – vergelijkbaar met opgroeien – en er wellicht niet één aanwijsbaar punt in de toekomst is wanneer het plotseling klaar is. Echter, er zijn een aantal leeringen die het eind van het jaar 2012 voorspelden als een belangrijk ijkpunt in de verschuiving, waarin het haar toppunt bereikt, verwant met wat de wetenschap noemt ‘kritische massa’. Kritische massa treedt op wanneer er genoeg delen van een geheel een bepaald niveau bereikt, waarmee het een kettingreactie creëert waardoor alle andere delen automatisch ‘meeliften’ naar dat gewenste niveau. Bijvoorbeeld wanneer je water aan de kook brengt… het is het punt waar zo veel moleculen de kook temperatuur bereiken, dat alle resterende moleculen automatisch naar die temperatuur worden verhoogt en het water volledig aan de kook raakt. Hypothetisch gezien, als genoeg individuen een bepaald niveau van bewustzijn bereiken, brengt het de rest van de mensheid ook naar dat zelfde niveau.

Veel van de voorspellingen omtrent 2012 kunnen herleid worden uit het mysterieuze einde van de oude Maya kalender, welke de tijd vastlegde in vaste cycli, gebaseerd op de positie van de aarde in onze melkweg en de beweging van onze melkweg door de kosmos. Als deze datum accuraat zou zijn, lijkt het er op dat we de komende 5 jaren nog wat ‘dril’ werk kunnen verwachten. Ik pretendeer niet te weten wat de tijdslijn is. Ik kan alleen praten over het proces wat ik ervaren heb en waargenomen heb gedurende de laatste decennia.

Toen dit artikel een tijd geleden werd geschreven, kwam het vermelde ‘evolutionaire licht’ zo nu en dan in een golfbeweging. Ieder keer wanneer een van deze ‘golven van licht’ in onze atmosfeer penetreerde, werd de vibratie van de aarde verhoogd naar een iets hogere frequentie, onze levende aarde verheffend – samen met haar bewoners – naar een hoger niveau. De tijd tussen deze golven gaf ons de mogelijkheid te acclimatiseren naar de verhoogde vibratie en het niveau van bewustzijn.

Sindsdien, zijn de frequentie en kracht van deze licht golven stevig geaccelereerd. Op dit moment zijn de effecten hiervan behoorlijk intensiever en krijgen we weinig tijd tussendoor om op adem te komen en ons aan te passen. Gezien de koers waarmee de intensiteit aan het escaleren is, is het denkbaar dat een flink keerpunt bereikt kan worden rond de voorspelde tijd.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.