Het symbool van meetkunde, de ‘Flower Of Life’

Het symbool van de meetkunde, ook wel de ‘Flower Of Life‘ genoemd, komen we overal op de aarde tegen in tempels gebouwd tot aan 3000 jaar terug. In iedere taal vinden we de (bij)naam terug die ‘Flower Of Life’ betekend. Het symbool is terug te vinden in oude steden op ieder continent. We weten nu dat dit letterlijk de manier is hoe het leven evolueert.
Iedere religie heeft dezelfde oude ‘wortels’. Pyramides vinden we inmiddels terug op ieder continent van de aarde en bewijzen – zonder enige twijfel – dat pyramides gebouwd werden door oude beschavingen met veel grotere technologische kennis dan we nu hebben en dat ze gebruikt werden om energie te produceren. Het plaatsen van de tien duizenden pyramides in de wereld op het ‘energie grid’ van de aarde, in lijn met het universele energie veld is een vergeten wetenschap dat nu herontdekt wordt. Deze wetenschap kan enkel uitgelegd worden als we hetgene wat ons geleerd is opnieuw onder de loep nemen en tegelijkertijd onze geest openen naar de waarheid.
Op het meest fundamentele niveau, is het menselijke brein en haar cellen niet verschillend en gescheiden van haar omgeving, maar zijn het bundels van energie die op constante basis op elkaar inwerken met dit enorme energie veld… jij en jouw solide werkelijheid zijn eigenlijk één complete gedachte. Niemand is van het ‘grid’ te verwijderen, zelfs als men denkt dat men dat is of van het grid af wil. Dit energie grid volgt niet de wetten van ruimte en tijd zoals wij denken dat we ondergaan. Gewoon door onze kijk op het energie grid aan te passen kunnen we onze ervaring veranderen. De kracht van dit energie grid zit ‘m in het feit dat je kunt profiteren van het collectief om een verschil te kunnen maken wat ten goede komt voor allen. Wereld vrede en overvloed is het doel voor de eerste energetische ‘scheppers’.
Het universum werkt in ‘hele’, of ‘complete pakketten’. Dit betekend los van wat het is, of de grootte er van, het is altijd één geheel, te weten het bezit zowel de energie als de informatie om de energie op een bepaalde manier te laten werken. Dus, gedachten komen eigenlijk in ‘gedachten pakketten’ en kunnen ook informatie en energie bevatten voor je sensorische en auditieve organen, die uiteindelijk kunnen leiden tot intense momenten van visuele en auditieve inzichten. Deze training heeft recent mijn geest sneller connectie doen maken met mijn energie, wat niet alleen geleid heeft tot een sneller denk proces, maar het heeft ook begeleiding van mijn onderbewustzijn ingeroepen. Naast het manifesteren van de uitkomst van situaties, zorgt het weten hoe energie werkt en het effectief connectie maken met, er voor, dat je de ideëen die je WILT krijgen ook ZULTkrijgen.
Onderschat nooit de samenwerking tussen je bewustzijn en onderbewustzijn, want met het juiste realiserende vermogen begin je een ‘schepper’ te worden, de energetische programeur van je leven en van de electromagnetische informatie die dit hologram met elkaar verweeft. Als de juiste unie van Wetenschap en Liefde wordt bereikt, zal je bewustzijn opzwellen tot een niveau hoog genoeg om je het plan van het universum te laten bereiken. Simpelweg door het gedachten pakket met de hoogste vibraties en te blijven oefenen en daardoor uiteindelijk tot succes uit te komen.
Kies er voor om energie in jouw omgeving te projecteren en te programmeren met liefde voor iedereen en alles, het is makkelijk! Ik zal je een voorbeeld geven:
In plaats van angst onze gedachten en acties te laten domineren, wat ons in paniek en ineffectiviteit drijft, kies er voor om te connecten met de kracht van het grid met gebruik makend van electromagnetische emoties en electrische gedachten door onze intenties heel duidelijk te maken. Als je intenties duidelijk zijn, zal het veld snel effectief werken in je voordeel. Sommige mensen noemen dit synchroniciteit. Ik noem het het ‘quantum veld’ bespelen. De ruimte waar je door de synchroniciteit heen breekt en alles op zijn plek valt. Deuren gaan open, obstakels smelten als sneeuw voor de zon. Goede kansen worden gematerialiseerd. Maar op die andere dagen dat niets werkt en het lijkt alsof je niets goed kunt doen en je denkt dat je in een groot zwart gat valt, blijf door gaan met het ‘veld’ te bespelen. Je maakt op dat moment waarschijnlijk keuzes die de realiteit versterken. Nu zul je je afvragen, waarom kunnen we niet met zijn allen op deze manier meer effectief opereren? Dat kunnen we ook. En ik kan je laten zien hoe. We moeten ons blijven realiseren dat het veld er altijd is, of we er nu wel of geen aandacht aan besteden. Als je kiest om bewust te blijven en het veld te bespelen kun je je leven veranderen op hetzelfde moment. Beter nog, je kunt je leven compleet en voor altijd omgooien.
Het is echt net als een hologram in virtuele realiteit en als je zelf echt stopt met het geloof dat je niets zult bereiken in je leven, zoals een ieder van ons geprogrammeerd is, dan zul je uiteindelijk de dingen zien zoals alleen een ‘quantum’ entiteit dan kan.
In de natuur en schepping is het overal zichtbaar, van planten tot biologie tot atomen. Het volgende nummer in de volgorde is altijd bekend, wat zorgt voor een oneidig ontvouwen, enorme stappen mogelijk makend!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.