Het vinden van je levensdoel en de reis er naar toe…

We zijn allemaal op reis, de zoektocht naar ons zelfbewustzijn, hopende dat het ons leidt naar ons echte doel in dit leven. Het grootste geschenk tijdens dit leven is om te kunnen leven in deze staat van zelfbewustzijn.

Al het goede en creativiteit komt voort uit het aanboren van ons ‘hogere zelf’. Het echte innerlijke zien en weten komt van binnen uit onze ‘levensbron’.

Leer hoe je alle vreugde en overvloed kunt aanboren die ieder van ons verdient. Leven vanuit deze staat van bewustzijn is echt een zegen. Leren om verheugd en dankbaar te zijn is de eerste stap in het kunnen benutten van je innerlijke kracht. Ons eigen inzicht is onze wijsheid die van binnen uit ons schijnt. Het enige wat we hoeven te doen is leren om er naar te luisteren.

Wees stil en weet. Dan en alleen dan zal onze ware natuur en levensdoel worden onthuld.
Zij die zichzelf trainen om naar de stem van de schepping te luisteren vanuit zichzelf kennen echt vrede.

Het kan je leven transformeren, je kunt jezelf natuurlijk helen of alles creëren wat je nodig hebt, als je leert hoe je je innerlijke bron kunt aanboren. Realiseer je dat je alles wat je nodig hebt voor een geweldig leven al in je hebt. Overvloed is ieders geboorterecht. Leer hoe je deze bron kunt aanboren in jezelf voor de creativiteit, gezondheid, overvloed en vrede die je echt verdient.

Succes… en zie hoe het verschuiven van je bewustzijn er voor zal zorgen dat je vind waar je altijd naar gezocht hebt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.