Sirians: De Mensen van de Blauwe Ster

Zij die Sirius als planeet van origine hebben zijn zeer gefocust, vastbesloten en ingesteld op elk pad wat ze tegen komen in welke tijd dan ook. Het is erg moeilijk om de gedachten van iemand van Sirius op een ander spoor te krijgen maar als ze overtuigd zijn van het ‘passende’ van het nieuwe pad, zullen ze zich totaal focussen op het nieuwe en het oude snel loslaten. Mensen van Sirius hebben een sterk geloof, idealen en persoonlijke integriteit.

Zij die van Sirius afstammen maken makkelijk loyale en betrouwbare vrienden, maar verwachten ook hetzelfde in retour. Ze voelen pijn en raken gedesillusioneerd  als deze verwachtingen niet beantwoord worden. ‘Sirians’ delen niet makkelijk hun persoonlijke gevoelens en innerlijke gedachten met anderen en kunnen moeite hebben met het uiten van gevoelens en behoeftes. Om compleet geaccepteerd te worden als een betrouwbare en hechte persoonlijke vriend(in) ben je voorzichtig maar volledig onderzocht. ‘Sirians’ kunnen moeite ondervinden in relaties en vriendschappen als ze de verwachting hebben op een bepaalde manier behandeld te worden, maar ze delen die verwachtingen niet met de anderen. Het is belangrijk te werken aan het delen van verwachtingen, idealen, het uiten van behoeften en verlangens om desillusie en pijn te voorkomen. Dit komt vaak voor door een gebrek aan communicatie of wederzijds begrip en duidelijkheid in relaties.

Ze neigen er ook naar om toekomst georiënteerd te zijn en houden er niet van te focussen op het verleden. Ze kunnen defensief overkomen als men door anderen op het verleden dient te focussen. Dit komt door het feit dat pijn en emoties uit het verleden binnen gehouden worden, ontkend en onderdrukt in tegenstelling tot het op het bewuste moment aanpakken en verwerken. Door dit gegeven kunnen er grote hoeveelheden van oude emoties aanwezig zijn om te verwerken en los te laten. ‘Sirians’ houden niet van confrontaties of uitingen van woede maar als men in een discussie gedwongen wordt zal men zichzelf en het eigen geloof of standpunt krachtig verdedigen. Daarom is het zo belangrijk om oude pijn los te laten, jezelf en anderen te vergeven en verder te gaan.

Zij van Sirius hebben een hele unieke en sterk gevoel voor humor, die vaak alleen getoond wordt als men zich in vertrouwd gezelschap bevindt. ‘Sirians’ worden door sommigen ook wel als ‘dromers’ gezien. Dit komt door hun actieve en levendige innerlijk. Dit kan vergetelheid en een tendens van het niet actief waarnemen van drie-dimensionale dingen in het nu. Soms kunnen ze ongeïnteresseerd lijken, of niet professioneel, maar eigenlijk zijn ze dan simpelweg ‘ergens anders’. Ze realiseren zich waarschijnlijk niet dat anderen hun innerlijke activiteit niet waarnemen. Alhoewel ze erg kalm overkomen, stil en gereserveerd van buiten, is er veel activiteit van binnen. Als kinderen worden ze vaak verweten leermoeilijkheden te hebben of een zeer korte aandachtsspanne.

Dit wordt veroorzaakt door de aantrekkingskracht van de innerlijke wereld, die vaak als interessanter wordt ervaren dan de informatie en lessen die in westerse aardse scholen wordt onderwezen. Ze doen het goed in school en studies als er middels visuele methoden wordt onderwezen en ze directe methoden van leren, met de vrijheid om te onderzoeken toegewezen krijgen. Dit zijn kinderen die veel baat hebben bij alternatieve scholen, ze zijn erg intelligent maar sterk genoeg van binnen om bepaalde stoffen of onderwerpen niet te leren als  ze hen niet interesseren.

ZIj die van Sirius komen hebben een diepe connectie met de Aarde en natuurlijke energieën. Vele ‘Sirians’ hebben vele levens gehad als Amerikaanse Indianen en houden sterke banden en herinneringen vast met deze levens. Ze zijn erg visueel, in de mogelijkheid om dingen te zien die anderen niet kunnen zien maar ook in de manier van leren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.