De Arcturiërs

“Arcturië is de hoogste beschaving in onze Melkweg” zei Edgar Cayce, een profeet die leefde van 1877 tot 1945. Het idee dat een buitenaardse levensvorm de Aarde heeft bezocht vanaf Arcturië wordt vaak geassocieerd met de geschriften van Edgar Cayce. Volgens Cayce zijn de Arcturiërs een levensvorm uit de 5e dimensie. Ze zijn zowel technisch als spiritueel zeer geavanceerd.

Sinds zijn eerste stukken over dit ras van buitenaardse wezens, wordt Edgar Cayce betiteld als de vader van de Arcturiërs. Vandaag de dag zijn er veel mensen die een andere manier gevonden hebben om te communiceren met de Arctusiche wezens; echter, er is er maar één die de meest zekere is. Omdat Arcturische wezens bestaan in diverse dimensies (niet alleen de 5e), is het nu wel bekend dat men middels een droom status kan communiceren met de hogere niveaus van het bestaan. Velen geloven dat Edgar Cayce in deze droomtoestand direct met de Arcturische wezens communiceerde. Het Arcturische nalatenschap en haar mythologie blijft voortbestaan en hoewel er meerdere redenen zijn te geloven dat deze wezens meer dan een mythe zijn, blijven we zoeken naar mogelijkheden voor passend bewijs. Edgar Cayce gaf ons de doorgang om een universum binnen te gaan met een uitgestrekt bestaan.

Er wordt gezegd dat Arcturiërs van origine uit het Bootes sterrenbeeld komen en bestaan in de 4e en 5e dimensies van ruimte en tijd. Arcturiërs zijn de bekendste super macht in onze melkweg, vele beschavingen beschermend tegen de valse agenda’s van andere buitenaardse rassen. Arcturische buitenaardse wezens geloven in een hogere staat van zijn en hebben wat we hedentendage als New Age denken beschouwen tot in de punten onder de knie gekregen.

Arcturiers hebben veel van hun middelen verworven om de Aarde te verdedigen van de ‘Reptilians‘ of ‘Draconians’ en ‘Grey‘ buitenaardse wezens en hun agenda’s. Alhoewel sommige wezens gevangenschap door de Acturiërs hebben kunnen ontwijken, wordt er gezegd dat dat puur een kwestie van tijd is voor ze toch gepakt worden. Op dit moment hebben de Arcturische wezens het meest krachtige sterrenschip ‘Athena’ in een baan reizend tussen de asteroïde riem en de planeet Jupiter. Dit schip heeft al meerdere aanvallen van de ‘Grey’ en ‘Reptilians’ gedwarsboomd die de menselijke populatie van de Aarde gevangen wil nemen.

Om deze wezens beter te kunnen begrijpen, dienen we te snappen hoe ze overleven, zelfs op het meest fundamentele niveau. Reptilians, Greys en Arcturische wezens nemen energie op als voeding; maar, er is een verschil, Arcturische wezens nemen positieve energie op voor voeding, waar de andere wezens negatieve energie opnemen. In dit constante gevecht om de Aarde te beschermen, is bekend dat de Arcturiërs soms communiceren met aardse mensen om te proberen het belang van zelf discipline, ego-loos zijn en andere vormen van zelfontwikkeling bij te brengen. Desalniettemin zien we een grote meerderheid van mensen de verkeerde kant op geleid worden van dit basis geloof in een hogere macht, deel door de ‘Grey’ en ‘Reptilian’ agenda’s.

De Arcturiërs blijven doorgaan met patrouilleren in onze hemelse luchten en blijven dat volhouden totdat het menselijke ras voorbereid is en klaar is om de waarheid van het Universum onder ogen te zien. Voor allen die geloven in dat hogere vlak van bestaan, hou het morele kompas vast en span je in voor een betere versie van jezelf, Arcturiërs zorgen er voor dat we het pad kunnen zien en onze tocht naar een verlicht leven kunnen volbrengen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.