Het Kosmische Moment

21 december was absoluut een geweldige dag. Het beloofde een mooie zonnige dag te worden, met in de ochtend een prachtige zonsopgang, het begin voor een glorieuze dag.
Er was zo’n hoge frequentie aanwezig, werkelijk geweldig. Alle engelen en meesters waren verzameld om de mensheid naar de 5edimensie te tillen, maar voor sommigen onder ons was dat (nog) te moeilijk om te ervaren.

De energie van het kosmische moment is ingedaald wat er voor gezorgd heeft dat zo’n 30% van de mensheid is ‘opgevaren’ naar de vijfde dimensie. Dat is bijna een derde van de planeet en dit belooft een hoop prachtige mogelijkheden voor de toekomst. Maar eerst zal het licht de lagere energien bij veel mensen weg werken, zodat de nieuwe frequentie in de cellen kan nestelen. Geen wonder dat er sprake is van een griep en ziekte-epidemie omdat het ‘oude’  uit de chakra’s moet worden verwijdert. Mensen gaan beseffen dat ze zich in een zuiverings proces bevinden.

Een groot deel van de ziektes heeft onbewust te maken met  het wissen van vastzittende energie in de navel chakra. Door de eeuwen, hebben culturen, religies, landen en zelfs families verschillen gehad als gevolg van deze blokkades. Maar als de navel chakra’s van de mensen over de hele wereld beginnen te openen en te gloeien met het vijfdimensionale licht, zullen mensen eindelijk hun gemeenschappelijke band zien. Saamhorigheid zal groeien en gemeenschappen zullen zich beginnen te vormen waar mensen elkaar helpen en ondersteunen.

Anderen zijn begonnen met het ‘opruimen’ van hun keel chakra en het derde oog. Dit is opdat ze zich open stellen naar hun hogere geestelijke gaven en ook om te verbinden met de wijsheid van Orion.

Sommige zijn hun angst van hun zonne-plexus aan het vrijgeven door middel van ziekte, zodat ze toegang krijgen tot hun ware wijsheid. Mensen gaan het licht in zichzelf en de natuur voelen, men zal vriendelijker zijn voor dieren, meer respect hebben voor bomen en planten en verbinding maken met de geneugten van de natuur. Wanneer het licht straalt accentueert het de schaduw en dit verklaart bijvoorbeeld de  aandacht voor dieren stroperij en wreedheid. Er wordt ons gevraagd liefde te sturen en respect te hebben voor dieren. Het helpt ook om Mahatma energie op te roepen en te sturen naar de geest van diegenen die niet begrijpen wat dieren werkelijk zijn.

De frequentie van de planeet  is zo snel gestegen. (50% van de dieren zijn gerezen naar de 5e dimensie) Bomen,  planten evenals dieren zullen ons raken met hun energievelden en ons helpen te groeien. Wandelingen in de natuur zullen nog energierijker  en verheffender overkomen dan voorheen.

Niet alle, maar veel van de heilige plaatsen en portalen, bergen en mooie plekjes zullen beginnen te stralen met een ‘gouden gloed’ waarin we kunnen baden. Dit zal helpen onze eigen wijsheid te activeren.

Een ander effect van het kosmische moment zal zichtbaar worden middels de samenwerking in politiek en economie. Werken volgens het oude paradigma zal sneller dan verwacht instorten, het donker  zal worden onthuld. Het nieuwe systeem in afstemming met hogere beginselen zal beginnen naar voren te komen.

Als mensen hun hart en geweten zullen ‘uitbreiden’ zal er  vrede gebracht worden en zal er water en voedsel voor iedereen zijn.

Eerlijkheid zal zegevieren in deze wereld.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.