Waar staat het tijdperk van Waterman voor? Pt 3

Tijdens de tijden van de Harmonieuze Convergentie heeft zich een overgangsperiode voltooid die een voorbode bleek te zijn voor een toename van spiritualiteit en harmonie onder mensen. De dominante eigenschappen van het Vissen tijdperk als ‘geld, macht en controle’, zullen niet meer de boventoon voeren na het komende decennium.

De ‘Indigo’, ‘Kristal’ en ‘Regenboog’ kinderen zijn hier om ons te helpen richting de waarden van ‘liefde, broederschap, eenheid en integriteit’ van het Waterman tijdperk. Deze kinderen bezitten een verhoogde geestelijke of spirituele gevoeligheid en hebben sterke banden met de komende veranderingen.

Als we naar het ordiniaire ‘wiel’ (de spiritueel onderontwikkelde man) kijken en naar alle buitenste zaken die door Saturnus gecontroleerd worden, vinden we onszelf consequent in een staat van chaos en problemen terug. Maar, als het over het bewustzijn van het ras gaat, begint Mercurius steeds meer actief te worden. Gestage verlichting vindt plaats en er word licht geworpen op alle problemen – helderheid over politiek en overheden door experimenten en de studie van grote maar ook basis ideologiën, helderheid over de materiële natuur van de wereld door verschillende takken van de wetenschap, helderheid over de mensheid zelf door educatie, filosofie en psychologie. Deze helderheid verspreid zich tot en met de donkerste plaatsen op onze planeet en haar vele levensvormen.

Christenen en het tijdperk van de Waterman

Veel mensen denken dat de meerderheid van de menselijke populatie, Christelijke leer beter gaat begrijpen. Het zal een tijd zijn van echt ‘leven’, in plaats van ‘overleven’. We krijgen toegang tot diepere kennis… kennis waar we in deze tijd nog niet bekend mee zijn.

Deze tijd wordt gezien als een overgangstijd als voorbereiding naar de Christus in het etherische vlak, de nieuwe Galilea; “de nieuwe hemel en de nieuwe aarde” die komt in de toekomst niet geïdentificeerd in tijd. Als we het Aquarius tijdperk bij de hand pakken, wordt er een grote spirituele leraar verwacht, door de school die werkt als een voorbode van deze tijd om de christelijke godsdienst een impuls te geven in een nieuwe richting.

Sommigen geloven dat deze spirituele leraar van binnen komt. Ook ik geloof that Christus naar voren zal komen bij diegenen die zoeken naar innerlijke leer. Hij is altijd al binnen in ons geweest, maar zal echt ERKEND worden door zij die zoeken met devotie. 

De unie van hart en geest, zal ingeluid worden tijdens het tijdperk van liefde en wijsheid, broederschap en uitgedrukt in broederlijke relaties  waar lang op gehoopt is. Mogelijkheid – Verlichting – Broederschap; dit zijn de geschenken die Shamballa van plan is de mensheid te geven gedurende het Aquarius tijdperk, mocht de mens zich er voor willen voorbereiden, accepteren en ze willen toepassen. Alleen de toekomst zal de reactie van de mensheid duidelijk maken.

De testen, moeilijkheden en pijnen van dit tijdperk zijn symptomen of indicaties van het toetreden tot manifestatie van deze nieuwe beschaving en cultuur. Zij voorspellen de geboorte van het nieuwe tijdperk waarop de hele wereld heeft zitten wachten. Dit gaat gebeuren als – esoterisch gesproken – de 6e energie straal van Mars (lage chakra enegie) getransmuteerd wordt naar de 6e energie straal van Neptunus (hoge chakra energie) omdat de ene ‘objectief en vol bloed’ is en de ander ‘subjectief en vol leven’.

Het zal aan ons liggen, de gehele mensheid, om te beslissen welke richting we in het komende tijdperk kiezen, het tijperk van de Waterman. In feite is het een keuze… zowel een persoonlijke, als een collectieve. Verandering begint altijd bij het individu. Collectief bewustzijn wordt gewijzigd door synergetische inspanningen van individuen. Neem dus je persoonlijke keuzes welke richting je op wilt gaan niet te licht. Een positieve wending richting het goddelijke brengt verbindingen tot stand en heeft veel meer effect op het collectieve bewustzijn van de aarde dan een negatieve.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.