Ascensie voor 2014

Om de wereld te kunnen veranderen, dienen we eerst onszelf te veranderen. We konden niet op een beter moment op deze wereld zijn om dat aan te pakken. Met de complimenten van het Universum die zeer krachtig zijn en effect hebben op ons allen… Wanneer ons zonnestelsel actief veranderd, veranderen wij namelijk ook.

Onze zon heeft recent een cyclus van 11 jaar afgelegd wat bekend staat als de ‘Solar flip’ (waarbij het magnetische veld van de zon zal ‘ompolen’). Dit heeft plaatsgevonden in de week van Kerst 2013, na dat de komeet Ison langs de zon cirkelde (en wetenschappers opgewonden maakte) voordat hij goed zichtbaar werd en uit elkaar viel. Het ‘ompolen’ van de zon gooit het electromagnetische veld op zijn kop en wij op Aarde voelen de effecten daar van zoals , chaos, vergeetachtigheid, niet kunnen denken zoals we gewend zijn, etc etc…. Maar, dit is geen negatief effect. Het is, naar mijn mening, de aanbieding van ‘de hand van God’, om ons te helpen oude denkpatronen en gedachten los te laten die ons ver weg van vrede hebben gehouden.

We hebben ook een ‘nieuwe maan’ op 1 januari gehad (wat in 300 jaar niet gebeurd is) dat altijd staat voor belangrijke nieuwe gebeurtenissen. Daar de mensheid deze universele giften van de ‘hemel’ nu ontvangt, zijn we op een moment beland dat we het verwijderen van het ‘oude’ wat ruimte maakt voor het re-creëren, eindelijk herkennen.

ascensie2014

Tijdens helend werk, komen we er achter dat herinneringen datgene zijn wat ons er van weerhoud om te helen. Het is het aanhangsel van ingewortelde cellulaire herinneringen geproduceerd door trauma’s, of zelfs woorden die we hoorden als kinderen, die zijn blijven hangen in onze geheugen ‘bank’. Rond de leeftijd van 6 jaar oud, leren kinderen om te overleven net als fit te zijn, of juist niet teveel emotioneel geraakt te worden binnen hun familie’s, vriendschappen, etc etc. Normaal gesproken komen we op deze wereld vol vertrouwen en compleet ‘open’, totdat we bewuste beslissingen moeten nemen als kleine volwassenen binnen onze emoties en ervaringen. Nu, daarentegen, met de veranderingen die ons boven onze hoofden hangen, zijn we in een prachtige tijd beland, waar overleven een ding uit het verleden kan zijn, omdat we ons realiseren dat we mede creërders zijn met onze individuele gedachten.

Hoe meer we onszelf toelaten en onszelf vertrouwen, hoe meer we toevoegen aan deze universele vrijheid en uitlijning. Op dat punt namelijk, laten we op een natuurlijke wijze onze oude patronen los die geen waarde meer voor ons hebben. Dit is ascensie (verlichting). Je mentale, emontionele en spirituele lichamen worden het fysieke. Het licht en de vreugde van jouw nieuwe percepties en gedachten lichten iedere cel in je lichaam op.

Het proces binnen ascensie leidt ons allemaal richting onze echte en authentieke zelf. Jezelf zijn zonder ook maar iets te verbergen. Dit wordt ‘Pono’ zijn in de Hawaïaanse cultuur genoemd. Trouw aan zichzelf. Hier, is er geen oordeel en een nieuwe scherpzinnigheid. Komend uit de heilige ziel binnen ieder van ons, wordt het makkelijker voor ons om lief te hebben, te begrijpen en om connectie te verkrijgen door herkenning van de waarheid in ieder van ons. Deze schoonheid van ascensie maakt ons allen sterker om onszelf te zijn in deze magische, opwindende tijden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.