De geestelijke wet van Karma

De Geestelijke Wet van Karma dicteert het volgende: ‘als je geeft, zo zal u ontvangen’ en ‘je oogst wat je zaait’.
De Geestelijke Wet van Karma vertelt ons dat vibraties of energieën zoals bedachtzaamheid, vriendelijkheid en hoffelijkheid worden beschouwd als ‘goed karma’. Bij het versturen van deze energieën, zullen ze aan je worden geretourneerd in natura.

Woede, haat en wrok zijn negatieve, schadelijke energieën of vibraties. Na het versturen van deze vibraties, zullen ze aan je worden teruggegeven  in een bepaalde negatieve vorm. Op een gegeven moment zullen we een exact equivalent van onze uitgezonden vibraties, zowel positief als negatief, terug in ons leven ontvangen.
De Geestelijke Wet van Karma dicteert dat alle karma wordt opgenomen en gebalanceerd. Liefdevolle daden, emoties, gedachten en woorden zijn ‘credits’. Negatieve zijn ‘debits’. Het Universum zal deze ons laten ervaren wanneer we het het minst verwachten…

Volgens de Geestelijke Wet van Karma, zijn onze families ons karma. Onze zielen kiezen voor onze familie voorafgaand aan onze geboorte. Moeilijke familierelaties / -banden zijn mogelijk een gevolg van onopgeloste problemen en gevoelens, of situaties in een vorig leven. Onze zielen kiezen voor die bepaalde familie, omdat het een nieuwe kans wil om eindelijk een oplossing te vinden voor onze vragen en problemen. Dit biedt ons de lessen die onze ziel nodig heeft om te ervaren en te leren.

Door in staat te zijn onszelf lief te hebben zijn we in staat om onze karmische relaties te helen.
Volgens deGeestelijke Wet van Karma, is de mentaliteit die we in dit leven brengen ons karma. Als we een mentaliteit aannemen die onszelf  niet goed genoeg’ vindt, zal dat geloof onvermijdelijk de mensen en omstandigheden in ons leven trekken die ervoor zorgt dat we ons zwak en / of inferieur voelen.

Positieve overtuigingen en mentaliteit creëren goed karma in ons leven. Prachtige dingen zullen dan consequent in ons leven voor komen. Wij zijn verantwoordelijk vooronze eigen overtuigingen en mentaliteit, dus we moeten ons bewust zijn van onze overtuigingen en ze zelf wijzigen als ze ons niet dienen op een positieve manier.

Onze gezondheid is ook ons karma. Voorafgaand aan incarnatie kozen we voor onze familie, ons leven, onze uitdagingen en kiest onze ziel zijn of haar missie of levensdoel. Wij hebben ook zelf voor onze lichamelijke en genetische aanleg gekozen. De keuzes die we maken, de emoties die we voelen en de gedachtes die we uitsturen hebben  invloed op onze gezondheid en vitaliteit. Dat is ons karma.
De balansvan ons karma staat bekend als ons ‘Akasha Record’, dat is een geregistreerde geschiedenis van al onze levensen levenservaringen en lessen. Ons karma wordtovergedragen van het ene leven naar het volgende, daarom kunnen wij soms niet de consequenties van ons handelen ervaren, tot in een volgend leven. Hierdoor is er soms geen duidelijke of zichtbare relatietussen onze acties en de ‘gevolgen’daar van.

Des te hoger onze spirituele vibratie, hoe sneller het karma terug komt naar ons. Op dit moment op het aardse niveauervaren veel mensen ‘instant karma’. Dit betekent dat wat men ‘uitstuurt’ weerdirect, positief of negatief, tot hen komt. Het is een teken dat mensen zich steeds meer ontwikkelen, omdat de karmische balansup-to-date wordt gehouden, en de ziel karmische schuld niet toe staat om ‘op te stapelen’.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.