De spirituele wet van vragen…

Wanneer je vraagt, ben je klaar om te ontvangen. Hoe duidelijker je bent over wat je wilt, hoe makkelijker het is voor het Universum om je oproep te beantwoorden in zijn volle omvang.
 
De Spirituele wet van vragen leert ons dat wanneer onze zielen klaar zijn, we moeten ‘vragen’ wat we wensen en/of nodig hebben, met duidelijke intentie.

Doordat we mens zijn en we geconfronteerd worden met een moeilijke situatie, omstandigheid of ervaring, hebben we een kans om te leren en (het) te overwinnen. Het leert ons nieuwe vaardigheden en daar leren we van. We hebben dan een ‘levensles’ geleerd en gerealiseerd. Dit is de verantwoordelijkheid van onze ziel.

Binnen de spirituele wereld zijn onze engelen, spirituele gidsen en / of hogere wezens, niet in staat in te grijpen bij onze ‘vrije wil’. Wij moeten onze beslissingen en keuzes voor onszelf  maken zodat onze eigen zielen kunnen leren en spiritueel kunnen groeien. Het is aan ons om te leren van onze eigen ervaringen, wat ze ook mogen zijn.

Bij het lopen op het spirituele pad, moeten we in onszelf kruipen en de antwoorden zien te vinden, want zodra we klaar zijn om iets te weten, zal het antwoord vanzelf verschijnen. Het enige wat we moeten doen is ons innerlijk de vraag stellen wanneer we in lijn liggen met het Universum en onze antwoorden worden gegeven.


Het Universum wacht op je om te helpen. We moeten duidelijk zijn over wat we willen weten of waar we mee geholpen willen worden, dan hoeven we het alleen nog maar te vragen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.